Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a házassági szerződés? Ha nem írom alá mi lesz? Ha elmegyünk a párommal, meg 2 tanúval, akkor az anyós tud mit tenni?
A kérdezőnek nem fog semmi járni csak a szája :D
Már az is szánalmas hogy egyáltalán eszébe jut az örökség:S
CSak nem ki akarod csinálni a férfit?
"A kérdezőnek nem fog semmi járni csak a szája"
Na, ezt jól megmondtad! Valószínűleg így is lesz, ámen!
És ha az előző nőt mindig akkor hagyta el, amikor terhes volt, (jellemző a jellemére) akkor mit gondolsz, a te gyerekeddel hogy fog bánni? Vagy annyira elvakít a kétes "dicsőség", hogy ez sem érdekel?
Én nem ítélem eleve el azokat, akik egy újabb, komoly szerelemért szinte kénytelenek elhagyni az előző házastársat, de a te hozzászólasaidból ítélve rendkivül primitiv lehetsz, és fogalmad sincs arról, hogy milyen is egy igazi szerelem... Csak sütkérezel egy hamis fényben, nem fog sokáig tartani!
Nem fogsz sokra jutni az életben, ha így állsz hozzá a dolgokhoz, és még csak nem is gondolkodsz el azokon a normális válaszokon, amiket itt néhanyunktól kaptál. Csak hajtogatod a magadét. Szemellenzős vagy, már ne is haragudj! Ki kellene gyógyítani téged saját magadból!
Akkor talán észheztérnél...
Nem szerette a barátnőjét? Lehet, de az se biztos hogy téged szeret
Ahhoz nincs semmi közöd hogy "anyós" kinek mit ad.
természetesen 2 tabúval is hozzámehetsz a pasihoz feleségül,de ha elváltok vagy meghal neked és főleg a gyerekednek semmi jussa nem lesz
Örülj hogy ott lakhatsz és halgass, húzd meg magad, és ne követelözz
Anyósodnéknak azt hiszem igaza van ,Te egy számító szánalas nőszemély vagy :S
Én eddig csak kérdéseket írtam ki,de ha most mki lepontoz sem érdekel!Mindenek előtt köszönöm a linket az egyik válaszolómnak!!!!
Szóval akkor ha már így összejöttünk drága A,én is elmondom az én szemszögemből a sztorit!!!Az h az Á-d hozzád ment egy kib@szott gerinces dolog volt...írd ám le azt is h nekem összevarrták a méhszájamat,és csak te tetted szét neki a lábadat!!!!A másik,h a B-al is el akartad vetetni magadat,mert annak is sok pénza van...nem azért de tuti h alá fogják íratni veled,mégpedig azért is mert én most ezt szépen kinyomtatom és a nagy szerelmed orra alá nyomom,meg az anyának is!Most legyen nagy a pofád,de megmondtam h ki ne merj mozdulni!!Amúgy megkérdezhetem,h h tetszik a konyha???Én terveztem!A fiad jól érzi magát a lányom szobájába???Keress inkább munkát,mert még életedben egy percet sem dolgoztál,ne pedig ingyen élj ott amit én teremtettem meg neked!Egy utolsó senki házi k.rva vagy!!!!!!!És h te küldted az Á-t....hova?!Esetleg boltba h vegyen neked ezt azt,mert ugye arra is lusta voltál mindig is!!!A fiad ebbe a tanévbe a 4. iskolába jár!!!Tutira jót tesz neki!És h az Á jönne vagy sem,te nem tudhatod,sőt én sem,de azt tudom h van már utódot,és tudom is ki,csak te olyan rózsaszín ködbe látod a világot,ha azt mondja neked az a köcsög h zöld az ég kék a fű,azt is elhiszed,mert a te jelmondatod:"PÉNZÉRT D.GOK!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!