Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a házassági szerződés? Ha nem írom alá
mi lesz? Ha elmegyünk a párommal, meg 2 tanúval, akkor az
anyós tud mit tenni?
Egyébként embere válogatja s látom neked ezzel semmi bajod mert a te javadra döntött a pasi de az aki elhagyja a gyermekei anyját ráadásúl úgy, hogy az erősen terhes volt annak nincs gerince. Persze te most jól megvagy de ha veled is ugyanezt eljátszaná akkor egy büdös szót nem szólhatnál érte mivel ismerted, képes ilyenre. A gyerekeivel se tartja a kapcsolatot?
A pasi anyja meg naná sajnálja szegény csajt meg egyébként is! Azok az ő unokái! Felcsinálhat a csávó akár 20 nőt is, a mami had döntse már el melyikek támogatja melyiket nem.
2010. máj. 14. 14:10
Én nem problémáznék a helyedben ezen!Igazából elszégyellhetnéd magad h a párod vagyonára fáj a fogad.Igaz h semmit nem fogsz kapni akkor se ha aláírod ha nem.És meg is érdemled azok után amit tettél evvel a családdal.És én a helyedben nem csodálkoznék h utálnak az anyósék.Pont mert te is utálkozol másrészről pedig az unokájukat várta a másik nő amíg te beléptél a képbe.Ha hasonló helyzetben lenne a fiad te h vélekednél?Azért h anyósék megszeressenek tenni kell valamit.Ne várd azt h beteszed a családba a segged és mindenki téged fog imádni!
2010. máj. 14. 14:18
63/104 A kérdező kommentje:
És mit tegyek annak érdekében,hogy megszeressenek?Mikor a csaj lakott itt ő hozzá jött naponta többször,most nem!Menjek én oda hozzájuk és kopogtassak be hogy beszélgetni,ismerkedni jöttem?
Még mindig nem érted???
Nem fognak megszeretni csak azért, mert átmész és beszélgetsz velük. Az ő szemükben te az az utolsó tyúk vagy, aki miatt a fiacskájuk elhagyta a 6 hónapos várandós menyüket.
Idővel majd elfogadnak, csak ne eröltesd a dolgot. Abban meg ne is reménykedj, hogy majd miattad és az általad szült gyerekek miatt eltaszítják az unokáikat. Ha befogadnak akkor is max azonos bánásmódra számíts.
2010. máj. 14. 15:11
Igen kezdheted akár avval.Letisztázhatnád h mi a felállás.Ja és ne várd azt h attól h átmész hozzájuk mindjárt kedvelni fognak.Próbálj te nem gyülölködni.És adj időt anyósodéknak h megtudjanak szeretni.Te se szeretnéd magad ha az ő helyükben lennél.
2010. máj. 14. 15:15
Az a ház nem a tied = nemkapsz belőle semmit
A gyereked nem tőle van = miért támogatnák?
Az ő gyerekeit támogatják a szülei = az az övék alapból és nem a tiedtől veszik el.
az ex terhes volt és lehet nem gyülőlködő = ezért kedvelik és szeretik a mai napig
Akkor mit vársz te az ő vagyonuktól??? A pasi haldoklik, hogy az öröklésen töröd az agyad? szép kapcsolat...
2010. máj. 14. 16:42
De most nem úgy van, hogy a nem-idén-barnult-terhes-csaj az októberben elment onnan szépen igényesen, a kérdező meg a párja találkoztak, és összeköltöztek? Hogyha elcuccolt, miért ne tehetné meg? Az anyós meg egy konzervatív öreglány, hát istenem, van, akivel nincs mit tenni. Az én apósom is ilyen, szerintem levágná a fejem valamivel, ha tehetné, anyósom meg imád, meg minden... Ez van. Ők ilyen emberek, el kell fogadni. Kérdező, elmész dolgozni, anyósékat elfelejted. Mondhatnak amit akarnak, hisze a fiúk már nem járna veled, hogyha annyira áskálódnának vagy valami. Aláírod a lelki békéjükért a szerződést, miután saját ügyvéddel átnézeted... és nem biztos ám, emberek, hogy azért nincs vagyona vagy háza, mert nem akarta! Van, akinek nincs rá olyan könnyen lehetősége, és egy gyerekkel már nem könnyű...
2010. máj. 14. 22:57
68/104 A kérdező kommentje:
De bizony az a csaj is utálkozik!!Főleg mióta itt lakunk,bár már pár nappja nem csesztet,de folyton folyvást írkálta,h menjek innen,ne merjem használni a cuccait,ha kimozdulok az !!Ő!! házából(amihez már köze nincs mert ki lett fizetve)akkor nagyon ráfaragok,meg hasonló tartalmú sms tömkelegét kapom!!A külsőmet ócsárolja,a koromat,meg h nekem nincs vagyonom,csak a páromnak meg neki,és h én mit képzelek h egy nincstelen senkit vesz majd el,őt meg nem.........stb,stb,stb
Remélem egy másodpercig sem gondoltad, hogy majd spanok lesztek a régi asszonykával. Gondolkozz már ember! A párja otthagyta két gyerekkel, az egész élete romokban hever, és te már ott lihegsz az ő volt párja nyakában. Felfogtad??! Amit együtt terveztek minden romba dőlt. Én is ki lennék akadva mint az állat.
2010. máj. 15. 10:19
70/104 A kérdező kommentje:
Régen ismertük egymást!Volt h strandoltunk is együtt!Én mondtam a páromnak ha akar nyugodtan menjen vissza hozzájuk(még a kapcsolatunk elején)ő mondta azt h nem akar!Akkor kényszerítsem?
Kapcsolódó kérdések: