Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a házassági szerződés? Ha nem írom alá mi lesz? Ha elmegyünk a párommal, meg 2 tanúval, akkor az anyós tud mit tenni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 09:20
21/104 anonim válasza:
Érthető hogy anyósék azt akarják hogy a fiuk halála után az unokák örörköljenek, és ez akkor is így lenne ha nem utálnának.A Te gyereked majd örököl az apja után.
Mióta vagytok együtt, miattad váltak el?
22/104 anonim válasza:
A férjed tulajdonából járna az esetleges közös gyereknek csak anyósék tuljdonából nem
23/104 A kérdező kommentje:
Óktóber 5.-én jöttük össze hivatalosan!Addig a nővel lakott ebbe a házba,ezt régen közösen vették!A lánya elmúlt 2 éves,a fia meg januárba született!
2010. máj. 11. 10:44
25/104 anonim válasza:
Te is ellenséges vagy ám rendesen
"A nővel lakott..."
A feleségével, aki ráadásul a pici gyerekei anyukája.
Ha esetleg már nem voltak jóban akkor miért csinált a párod babát?
27/104 A kérdező kommentje:
De jóba voltak,együtt laktak,ott októberig,aztán a lány elköltözött!Az én fiam 10éves múlt decemberbe
2010. máj. 11. 10:56
29/104 anonim válasza:
Minden rendben volt aztán csak úgy elköltözött?
Épphogy kitette a lábát az asszony te már "el is foglaltad" a helyét?
EZt azt hiszem a nagyszülők nehezen tudják elfogadni
30/104 A kérdező kommentje:
Én 29,a párom 25
2010. máj. 11. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!