Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a házassági szerződés? Ha nem írom alá
mi lesz? Ha elmegyünk a párommal, meg 2 tanúval, akkor az
anyós tud mit tenni?
Talán nem kellett volna szét tenni a lábadat neki,"te kis furcsa",hisz a felesége tőle volt terhes a 2.gyerekükkel.
Miattad költözött el! Csak te tehetsz róla,hisz amikor urtál vele tudtad,hogy nős,és terhes a felesége. Kifundáltad,ne szépítsd a dolgot.
Egyet tudok mindenki learatja amit vet,ez a tapasztalatom.
2010. máj. 15. 14:38
72/104 A kérdező kommentje:
Ezzel a learattal mit is akarsz mondani????
Most komolyan a csajszi holmijaiban járkálsz?
Még egy gatyád se volt eddig?
2010. máj. 16. 08:45
74/104 A kérdező kommentje:
A ruháit elvitte!!!Elektronikai dolgai meg bútorjai vannak még itt!
Figyelj te képesvoltál elvenni a csaj egész életét. Volt egy háza, szerető párja és olyan anyósék akik kedvelték. Szült egy gyereket s mikor a másodikat várta te elvetted mindenét. Azért ment el mert szépen lefeküdtél a párjával. Ez egy gerinctelen húzás volt. Neked talán jól esne ha tehesen hagynának el??? Persze kiakadt. Az anyósék meg védik az unokáik érdekeit s az övét ami érthető! Itt vagy 29évesen ház, munkanélkül, más gyerekével s kiturtad őt, akkor mégis mit vársz még, sikerült elcseszned egy családot és még szeressenek is???? ez már durva...
2010. máj. 16. 13:10
76/104 A kérdező kommentje:
Nekem is van gyerekem,és engem is annó az apja 8 hónapos terhesen hagyott el!De kérdem én ha a párja annyira szerette akkor miért engem választott,miért nem a családját?!
Valószínűleg hirtelen felángolás volt, majd észhez tér. Látod, én ezt jól megoldottam, mindkét gyerekemnek vettem lakást, de egyiknek sem írattam a nevére, pont az ilyen számító nők miatt, így nem fognak tudni beülni a készbeA végrendeletemet pedig úgy készíttettem el, hogy haszonlesőnek soha nem lesz berlőle semmije. Csak egy jó ügyvéd kell hozzá. Jól néznék ki, ha a gyerekeim vagyonát egy házasságukat szétdúló dologtalan nő meg a gyermeke használná. A szülők helyében szépen elküldenélek benneteket albérletbe, a házamban pedig laknának az unokáim, és az anyjuk, aki nem tehet arról, hogy átmenetileg egy idősebb nő megszédítette a fiamat.És még házassági szerződés sem kell hozzá, ahogy jöttél, úgy mehetsz.
2010. máj. 16. 14:21
2010. máj. 16. 14:22
A pasiról kiderült mennyire csak a farka érdekli, majd kiheveri. Naná a szebbet, kevésbé megviseltebbet választja mert ugye egy nőnek nehéz a terhesség akár jól akár nehezen viseli de feldúltabb. Neked meg kapóra jött.
Senki nem olyan Adonis, hogy tönkre tegyem az életét másnak érte! Szétraktad a lábacskád mikor tudtad mi a helyzet. A csajnak kelett volna a házban maradni a gyerekekkel jól mondják itt.
2010. máj. 16. 15:20
80/104 A kérdező kommentje:
Hát sztem meg ha annyira szerette volna a nőt,meg a gyerekeit,akkor semmi pénzért nem hagyta volna ott őket!Ráadásul másodjára!!!!!
Kapcsolódó kérdések: