Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy működik a házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik a házassági szerződés? Ha nem írom alá mi lesz? Ha elmegyünk a párommal, meg 2 tanúval, akkor az anyós tud mit tenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 09:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim válasza:
100%

Ja és az írományomból nem jöttél rá h ki vok elárul!D.!!!

A többeiktől elnézést h így kikeltem magaból de felháborító ez a nős személy!!!!

2010. máj. 18. 16:03
 92/104 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező? Hogy is van ez?? Egyre jobban úgy tűnik, ez nem csak egy sima házassági szerződés..Már ha lesz házasság egyáltalán.
2010. máj. 18. 16:04
 93/104 anonim ***** válasza:
67%

Huhh, olvastam a kérdésben szereplő férfi volt párjának a kérdését, ott linkelték be ezt a kérdést, amiben az új pár szerepel, így találtam rá.

Kérdező! Én a helyedben szégyellném magamat, de iszonyatosan. Egyébként közlöm, akár aláírsz valamit, akár nem, te egy büdös fillért nem fogsz kapni, mert a ház azelőtt lett szerezve, mielőtt te bekerültél a képbe. Ha lesz közös gyereketek az örököl és kész, te nem, jól is nézne ki, ha a nő örökölne a gyerek meg nem. Abból neked soha egy vasad nem lesz. Az anyósodék ezerszer okosabbak, mint amilyenek általában az anyósok szoktak lenni, éppen ezért nem támogatnak, úgyhogy innen sem lesz pénzed. Anyagilag bizony azt kell mondjam téged senki sem támogat, szóval ezzel megszívtad. Inkább írd alá a szerződést és ne rontsd el mégjobban a kapcsolatot a leendő anyósodékkal, neked nincs mit veszítened, mert egy fillért sem fektettél a házba és ha aláírod, ha nem, egy fillért sem fogsz kapni.

A volt felesége pedig jól beolvasott neked, teljesen jogosan.

2010. máj. 18. 16:09
 94/104 anonim válasza:
100%

Ja meg mit hazudozol?!Nekem azt állítottad h nem volt eljegyzés csak pletyka!Vagy félsz tőlem?!Nem vok pedig debil!!!Itt meg azt h még is volt?!Hogy is van ez...hiába teszed szét naponta 5ször a lábad a ház mden zúgába,nekem soha többet nem kell az a férfi,aki érted elhagyott,mert nem akarok szifiliszt kapni,de számíthatsz rá h úgy kirakatlak mint macskát kakilni!!!!!!!!!

Utolsó!!Az anyósékkal ráfaragott,mert én ezt szépen kinyomtatom!!!!

2010. máj. 18. 16:11
 95/104 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, bele sem merek gondolni, hogy nálatok akkor mekkora cirkusz lesz hamarosan .
2010. máj. 18. 16:14
 96/104 anonim ***** válasza:

Kérdező ez egy kicsit gáz :S

A volt pár kérdését belinkelnétek?

2010. máj. 18. 16:14
 97/104 anonim válasza:
100%
Na miért nem írsz te rongy nő?!Pedig nincs még otthon a nagy szerelmed,dolgozik,sőt ma későn ér haza,szal hordj be szépan fát(amit én meg a gyerekeim kaptunk az apóstól) és fűtasb be,mert a gázszámla ott nagyon fel tud menni!!!
2010. máj. 18. 16:17
 98/104 anonim ***** válasza:
2010. máj. 18. 16:19
 99/104 anonim ***** válasza:
Ajaj szopacs......:DXD
2010. máj. 18. 18:14
 100/104 anonim ***** válasza:

juj gyerekek ez de durva... a pasi is itt van valahol?

Na kérdező most megeszed amit főztél! Látod ezért nem kell játszani az agyadat! Kellett egy ház 29 évesen? Nem a másét kell elvenni s azon agyalni hogyan kaparincsad meg még anyósék vagyonát is.

2010. máj. 18. 18:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!