Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy működik a házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik a házassági szerződés? Ha nem írom alá mi lesz? Ha elmegyünk a párommal, meg 2 tanúval, akkor az anyós tud mit tenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 09:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 A kérdező kommentje:

A párom akarna,ő akarta az eljegyzést is,ami szenteste meg is történt.

Nem értem,a volt "menyének" miért is ad bármit,vagy miért támogatja!Az unokáit oké,de a csajt.

Miért fontos h ő mikor szül meg én mikor szültem?

2010. máj. 11. 12:20
 42/104 anonim ***** válasza:
100%

Hat ne is haragudj, de en is alairatnam veled a papirt.

Nem akarnam,h a nehezen osszeszedett vagyont egy `vadidegen` munkanelkuli no elkotyavetyelje! Egyertelmu... Miert akarnad azt, ami nem a tied???

De ha nem irod ala,akkor az anyosod kirakhat szepen az utcara, a ferjed meg a halalukig nem kapja meg az 50%-at a haznak, ami teged egyebkent sem erint, mert az a hazassag elotti vagyon.

Miert akarsz te utana orokolni? Kepes lennel elvenni a gyerekei elol? miert nem mesz el dolgozni es epited fol a kis eleted magad???? nem csoda,h nem beszelnek veled a rokonai!

2010. máj. 11. 12:21
 43/104 anonim ***** válasza:
100%
Olyan furcsa hogy a gyerekei anyját nem akarta elvenni Téged meg 2 hónap után már eljegyzett, és tervezi az esküvőt
2010. máj. 11. 12:24
 44/104 anonim ***** válasza:
100%
A volt "menye" az unokái anyja, és meglehet hogy nagyon megszertték, és jó a kapcsolatuk.Miért ne támogathatnák
2010. máj. 11. 12:26
 45/104 A kérdező kommentje:
De engem miért nem akarnak támogatni?Mi a bajuk velem?Meg van beszélve h megyek dolgozni!A gyerekemre sem kell nekik vigyázniuk,mert állandó éjszakát vállaltam be,a párom akkor meg otthon van
2010. máj. 11. 12:39
 46/104 anonim ***** válasza:
100%
Miert kellene tamogatniuk? Ha az en huszoneves ket gyerekes fiam 7 honap utan nosulni akarna egy idpsebb novel,akkor en sem tamogatnam, mert azt gondolnam,h elhamarkodja a dolgokat. Lehet szepen elni parkapcsolatban par evig, aztan majd alakul a kapcsolat. Rolad meg azt hinnem,h valami `aranyaso` vagy, aki nem dolgozik, de kellene a haz, meg a penz,...
2010. máj. 11. 12:43
 47/104 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt hiszik ha te nem elennél akkor a fiuk még mindig a ygerekei anyjával lenne
2010. máj. 11. 12:44
 48/104 anonim ***** válasza:
100%

Miért támogatnának?

Te nekik egy senki vagy aki most be akarja fészkelni magát a készbe

2010. máj. 11. 12:45
 49/104 A kérdező kommentje:
Miért furcsa h a volt nőjét nem vette el feleségül,engem meg el akar?Én ennek csak örülök!
2010. máj. 11. 15:15
 50/104 anonim ***** válasza:
25%
Én csak annyit akartam hozzáfűzni, hogy ha házassági szerződést írtok, akkor egyházilag érvénytelen a házasság. De ez itt gondolom senkit sem érdekel.
2010. máj. 11. 17:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!