Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a házassági szerződés? Ha nem írom alá mi lesz? Ha elmegyünk a párommal, meg 2 tanúval, akkor az anyós tud mit tenni?
A párom akarna,ő akarta az eljegyzést is,ami szenteste meg is történt.
Nem értem,a volt "menyének" miért is ad bármit,vagy miért támogatja!Az unokáit oké,de a csajt.
Miért fontos h ő mikor szül meg én mikor szültem?
Hat ne is haragudj, de en is alairatnam veled a papirt.
Nem akarnam,h a nehezen osszeszedett vagyont egy `vadidegen` munkanelkuli no elkotyavetyelje! Egyertelmu... Miert akarnad azt, ami nem a tied???
De ha nem irod ala,akkor az anyosod kirakhat szepen az utcara, a ferjed meg a halalukig nem kapja meg az 50%-at a haznak, ami teged egyebkent sem erint, mert az a hazassag elotti vagyon.
Miert akarsz te utana orokolni? Kepes lennel elvenni a gyerekei elol? miert nem mesz el dolgozni es epited fol a kis eleted magad???? nem csoda,h nem beszelnek veled a rokonai!
Miért támogatnának?
Te nekik egy senki vagy aki most be akarja fészkelni magát a készbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!