Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Támogatnátok a melegek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 18:54
 81/103 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem kifeléforduló, és magamutogató a kapcsolat akkor a házaságot igen. A gyereket nem.
2010. ápr. 29. 13:45
 82/103 anonim ***** válasza:
17%

Én megengedném a házasságot, utána meg ezekre az esküvőkre járnék szórakozni. Belegondoltatok, hogy milyen lenne a vőlegény mellett egy szakállas, szőrös mellkasú férfi menyasszonyi ruhában? Az anyakönyvezető meg a röhögéstől nem tudná végigmondani, hogy akarod-e....

A lakodalomban meg az igaziról azt hinnék, hogy a bolondmenyasszony. Tiszta vicc az egész.

A gyerekről meg annyit, hogy nem jobb egy alkoholista sem, de ő sajnos tud gyereket csinálni, a meleg meg szerencsére nem. De szerintem egy alkoholista sem fogadhat örökbe. Egyik sem alkalmas szülőnek.

2010. ápr. 30. 06:52
 83/103 anonim ***** válasza:
66%
Nem.31/F
2010. ápr. 30. 10:23
 84/103 anonim ***** válasza:
20%

Nem. Éljenek egymással szépen, de nem kell mutogatni a világnak a kapcsolatukat. Abba pedig, hogy gyereket neveljenek, még belegondolni is rossz.

22/L

2010. máj. 24. 14:41
 85/103 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes dolognak tartom.

Nem tudom, hogy a házasságot támogatnám-e de az, hogy gyereket fogadjanak örökbe, azt lehet nem...

2010. máj. 28. 00:58
 86/103 anonim ***** válasza:
75%

Áh, nem bírom, hogy ne szóljak hozzá....

"Nem támogatom. Inkább legyen egy alkoholista apa, mint két meleg."

Te szimplán h*lye vagy, már bocs. Tudod te mit jelent alkoholista apával élni. 1000x inkább két meleget választottam volna, és hagytam volna, hogy ezért sz*rrá szekáljanak, de legalább lehet lett volna normális otthonom, ahol nem kellett volna rettegnem...

"Belegondoltatok, hogy milyen lenne a vőlegény mellett egy szakállas, szőrös mellkasú férfi menyasszonyi ruhában?"

Belegondolsz, hogy nem minden meleg kapcsolatban van férfi - női szerep??

"A gyerekről meg annyit, hogy nem jobb egy alkoholista sem, de ő sajnos tud gyereket csinálni, a meleg meg szerencsére nem"

Öööö.... A meleg is tud feltéve, ha hajlandó lefeküdni egy nővel... Egyébként meg nem egy meleg vett feleségül nőt és lett gyereke...

Gyerek pedig szóba se jöhetne. Pont a társadalom miatt. Egészen biztosan nem hagynák békén szerencsétlen gyereket, főleg az osztálytársai, akik esetleg - mert a legtöbb ezt hallja, ezt tanulja -, hogy mocskos b*zik...

2010. júl. 7. 01:32
 87/103 anonim ***** válasza:
61%

úristen hogy lehet ennyi buta, hülye, nyomorék ember itt?

ti nem vagytok magatoknál! miért bánt az titeket ha két meleg ember összeházasodik és gyereket vállal???? most azért, mert melegen született azért élje le egyedül az életét házastárs és gyerek nélkül??? sokkal jobb a gyereknek két meleggek, mint bent az árvaházban hidjétek el! és igen is egy alkoholista apa sokkal rosszabB!!! és mi az, hogy betegek??? meg gyógykezelni kell őket?? titeket kellene gyógykezelni ezekért a válaszokért!!

szóval igen TÁMOGATOM

L és heteró

2010. júl. 8. 02:08
 88/103 anonim ***** válasza:
Szerintem aki igazán meleg, annak nem áll fel egy nőre, ugyanúgy, ahogy egy normális sem izgul rá egy pasira, vagyis nem tud gyereket csinálni!
2010. júl. 9. 14:51
 89/103 anonim ***** válasza:
72%
IGEN! (32 éves nő vagyok és hetero)
2010. júl. 11. 16:42
 90/103 anonim ***** válasza:
82%
IGEN!!!Ugyanolyan emberek, mint mi, heterók!!Ha nem a szemem előtt nyalják falják egymást, nekem semmi bajom velük! 19/L
2010. júl. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!