Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.
Nem. A házasság egy férfi és egy nő között megkötött "szövetség", életszentség. Éljenek párkapcsolatban, élettársi kapcsolatban, de ne nevezzék házasságnak, mivel az egy eskü, a Jóisten színe előtt. S melynek többek között az is a célja, hogy gyermekeket nemzzenek, neveljenek fel. Én nem tartom egészségesnek, hogyha egy gyermek a szülei "önzése" okán természetellenes körülmények között, az egyik szülői modellt nélkülözve nő fel.
24/N
"Örökbefogadásról csak annyit, ,még mindíg ezerszer jobb egy gyereknek két azonos nemű nevelőszülővel felnőni szeretetben, mint árvaházban!!!"
Kb árom generáció nőtt már fel azóta, hogy nincsenek árvaházak... A magyar állam ugyanis a 70-es évek óta igyekszik érvényesíteni a gyermek családban nevelkedéséhez való jogát, ami aztjelenti, hogy "átmeneti nevelésbe" veszi a gyermeket egy nevelőszülő, hetekre vagy évekre. De a családjának a felügyeleti jogát nem veszi el, csak szünetelteti. Az árvák szintén nevelőszülőkhöz kerülnek, családokhoz, akik a saját gyermekeikkel nevelik őket vagy gyermekotthonokba, ahol szintén családias légkörben (vegyes nemi és kori megoszlás alapján egy háztartásban stb.) nevelkednek.
Nem támogatom.
Éljenek boldogan házasság nélkül.
Nem ennyi ember van,aki látott már közelről gyereket.
Egy gyereknek az is megterhelő ha a szülei elválnak és apa/anya nélkül nő fel.Hát még az,ha két apával/két anyával kell élnie,apa/anya nélkül.
Na,eddig kibírtam,hogy ne szóljak hozzá,tovább nem megy :D Ennyi,prűd,buta,régimódi embert egyrakáson még nem láttam!
Először is:A melegek nem azért melegek,mert betegek,meg nem azért mert ezt látták otthon!Ilyenek és kész!
Másodszor:A melegek sem a gyerek előtt végzik el a szexuális szügségleteiket,ezt értsük már meg!Miért tennék???
Harmadszor:Nem minden meleg reklámozza,ne büntessünk mindenkit!
Harmadszor:Ahogy előttem is írták a heterok is ugyanúgy reklámozzák magukat,sőőőőőőőőőőőőt!(És itt is vannak a kivételek!)
Negyedszer:Nekem két anyukám van és:nem vagyok meleg,boldog párkapcsolatban élek immár 6 éve egy férfival!!!(nő vagyok)
Hihetetlenül büszke vagyok a szüleimre,hogy így neveltek ahogy,semmilyen hátrányom nem volt az életben miattuk.Hacsak nem azt hátránynak lehet nevezni,hogy nem egy alkoholista apa mellett nőttem fel!
Soha nem csináltak előttem semmit!És a suliba sem tudták,hogy mi a helyzet!Nincs apám kész!!!Ennyi!
Túl van lihegve!Azok meg akik itt verik a nyálukat,kiváncsi lennék,hogy mi lenne ha az ő gyermekük egy nap azzal állítana haza,hogy meleg!Jaaaaaaj de megnézném a pofákat!
Szóval kicsit nézzünk már magunkba aztán szóljunk be hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!