Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Támogatnátok a melegek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 18:54
 51/103 anonim ***** válasza:
57%

Nem. A házasság egy férfi és egy nő között megkötött "szövetség", életszentség. Éljenek párkapcsolatban, élettársi kapcsolatban, de ne nevezzék házasságnak, mivel az egy eskü, a Jóisten színe előtt. S melynek többek között az is a célja, hogy gyermekeket nemzzenek, neveljenek fel. Én nem tartom egészségesnek, hogyha egy gyermek a szülei "önzése" okán természetellenes körülmények között, az egyik szülői modellt nélkülözve nő fel.

24/N

2010. ápr. 28. 01:16
 52/103 anonim ***** válasza:
56%

"Örökbefogadásról csak annyit, ,még mindíg ezerszer jobb egy gyereknek két azonos nemű nevelőszülővel felnőni szeretetben, mint árvaházban!!!"

Kb árom generáció nőtt már fel azóta, hogy nincsenek árvaházak... A magyar állam ugyanis a 70-es évek óta igyekszik érvényesíteni a gyermek családban nevelkedéséhez való jogát, ami aztjelenti, hogy "átmeneti nevelésbe" veszi a gyermeket egy nevelőszülő, hetekre vagy évekre. De a családjának a felügyeleti jogát nem veszi el, csak szünetelteti. Az árvák szintén nevelőszülőkhöz kerülnek, családokhoz, akik a saját gyermekeikkel nevelik őket vagy gyermekotthonokba, ahol szintén családias légkörben (vegyes nemi és kori megoszlás alapján egy háztartásban stb.) nevelkednek.

2010. ápr. 28. 01:23
 53/103 anonim ***** válasza:
44%

Nem támogatom.

Éljenek boldogan házasság nélkül.

2010. ápr. 28. 08:00
 54/103 anonim ***** válasza:
98%
Egy csomó gyerek nő fel természetellenes önzésben. Pl akinek egy tető sincs a feje fölött mégis szül egy csomó gyereket mert ő akar, neki joga van hozzá, aztán nem baj éhezik... Ehhez nem kell melegnek lenni.
2010. ápr. 28. 08:39
 55/103 anonim ***** válasza:
73%
Ennyi homofób van????? Hihetetlen.
2010. ápr. 28. 10:30
 56/103 anonim ***** válasza:
64%

Nem ennyi ember van,aki látott már közelről gyereket.

Egy gyereknek az is megterhelő ha a szülei elválnak és apa/anya nélkül nő fel.Hát még az,ha két apával/két anyával kell élnie,apa/anya nélkül.

2010. ápr. 28. 10:42
 57/103 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Költözzenek össze, kit érdekel, de ne csináljanak úgy, mintha körülöttük forogna a világ. Nem kell nagydobra verni. Gyereket nem, mert nem hiszem jó lenne az a gyereknek, ha azt látja, hogy más szülei egy nő, egy férfi, neki meg anyukája-apukája is egynemű, akik ugye "szeretgetik" egymást a gyerek előtt. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy az iskolában is bántanák ezért. A gyerek főképp a szülei viselkedéséből tanul, ezzel csak azt érnék el, hogy kicsikorában az rögzül a gyereknek, hogy ez a normális, aztán későn jön rá, hogy nem.
2010. ápr. 28. 11:05
 58/103 anonim ***** válasza:
69%
ja, és 22/L
2010. ápr. 28. 11:06
 59/103 anonim ***** válasza:
54%

Na,eddig kibírtam,hogy ne szóljak hozzá,tovább nem megy :D Ennyi,prűd,buta,régimódi embert egyrakáson még nem láttam!

Először is:A melegek nem azért melegek,mert betegek,meg nem azért mert ezt látták otthon!Ilyenek és kész!

Másodszor:A melegek sem a gyerek előtt végzik el a szexuális szügségleteiket,ezt értsük már meg!Miért tennék???

Harmadszor:Nem minden meleg reklámozza,ne büntessünk mindenkit!

Harmadszor:Ahogy előttem is írták a heterok is ugyanúgy reklámozzák magukat,sőőőőőőőőőőőőt!(És itt is vannak a kivételek!)

Negyedszer:Nekem két anyukám van és:nem vagyok meleg,boldog párkapcsolatban élek immár 6 éve egy férfival!!!(nő vagyok)

Hihetetlenül büszke vagyok a szüleimre,hogy így neveltek ahogy,semmilyen hátrányom nem volt az életben miattuk.Hacsak nem azt hátránynak lehet nevezni,hogy nem egy alkoholista apa mellett nőttem fel!

Soha nem csináltak előttem semmit!És a suliba sem tudták,hogy mi a helyzet!Nincs apám kész!!!Ennyi!

Túl van lihegve!Azok meg akik itt verik a nyálukat,kiváncsi lennék,hogy mi lenne ha az ő gyermekük egy nap azzal állítana haza,hogy meleg!Jaaaaaaj de megnézném a pofákat!

Szóval kicsit nézzünk már magunkba aztán szóljunk be hülyeségeket!

2010. ápr. 28. 11:25
 60/103 anonim ***** válasza:
65%
Két harmadszort írtam bocsánat :DDDDDD (Nem csak 8 általánosom van,mielőtt támadnátok:DDD)
2010. ápr. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!