Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.
Örökbefogadásról csak annyit, ,még mindíg ezerszer jobb egy gyereknek két azonos nemű nevelőszülővel felnőni szeretetben, mint árvaházban!!!
sok hetero nevelőszülőpár csak a pénzért veszi ki a gyereket az intézetből, ennél a melegek is jobban megbecsülnének egy rájuk bízott gyereket
Nem értem mi alapján pontoztok le, ha ez szubjektív kérdés???
nem a pithagorasz-tétel...!
igen, csak ne reklámmozzák
20l
Itt mindenki le lett pontozva:-DDD
Pro-kontra
Ki volt az az okostojás aki azt írta hogy gyógykezelés? ááá most majdnem mondtam valamit :D a melegeknek nincs szüksége gyógykezelésre, mert az nem betegség! :D
Támogatnám, de a gyerek örökbefogadás az tényleg nagyon gázpalack lenne.:P azt már nem.
Kéretik lerontrani a 82%-omat, de én NEM támogatom és nem is fogom.
Indok: A természet nemhiába hozta létre fajon belül a NEMEKET. A melegek "létrejövetele" és összeállása a tudat megbolygatása miatt van. A genetikai ösztön nem ezt találta ki, és soha nem is fogja ezt támogatni. Én még nem láttam sehol sem olyant, hogy pl. két hím gólya 5 éven át együtt éljen. Cak egy példa volt. Vannak spec alkalmi esetek az állatvilágban, de nem hosszantartóak.
Hiába, a divatolás korszakát éli az emberiség. De szegény 5 éves gyermeknek mégis hogy fogod megmagyarázni, hogy őőő az anyuka? De miért úgy néz ki mint apuka, és a szomszéd gyermek anyukája és az egész óvoda anyukája miért rendes nő? Ja, erre majd a közeli jövő ad választ, mert ez most jött csak divatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!