Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Támogatnátok a melegek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:
71%

Örökbefogadásról csak annyit, ,még mindíg ezerszer jobb egy gyereknek két azonos nemű nevelőszülővel felnőni szeretetben, mint árvaházban!!!

sok hetero nevelőszülőpár csak a pénzért veszi ki a gyereket az intézetből, ennél a melegek is jobban megbecsülnének egy rájuk bízott gyereket

2010. ápr. 27. 19:15
 32/103 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem mi alapján pontoztok le, ha ez szubjektív kérdés???

nem a pithagorasz-tétel...!

2010. ápr. 27. 19:16
 33/103 anonim ***** válasza:
53%

igen, csak ne reklámmozzák

20l

2010. ápr. 27. 19:19
 34/103 anonim ***** válasza:
36%
Kizárt... A házasság szent dolog, nem kellene bele rondítani még ebbe is... Gyereket?? Soha... 24/L
 35/103 anonim ***** válasza:
66%
Nem olvastam a válaszokat, nem tudom mi a jellemző.Én támogatnám, hiszen úgyis együtt vannak. Papír ide vagy oda.34/N
 36/103 anonim ***** válasza:
81%

Itt mindenki le lett pontozva:-DDD

Pro-kontra

2010. ápr. 27. 19:20
 37/103 anonim ***** válasza:
81%
Egy kicsit offolnék; ha sokak szerint (amely logiksunak tűnik, mégis az égvilágon semmilyen tapasztalat nem táamszt alá) az örökbefogadott gyerek "mentális zavart szenvedne", ergo meleg lenne, akkor hoygan lehetséges, hogy egy hagyományos családban felnőtt gyerek meleg lehet?
2010. ápr. 27. 19:21
 38/103 anonim ***** válasza:
65%

Ki volt az az okostojás aki azt írta hogy gyógykezelés? ááá most majdnem mondtam valamit :D a melegeknek nincs szüksége gyógykezelésre, mert az nem betegség! :D

Támogatnám, de a gyerek örökbefogadás az tényleg nagyon gázpalack lenne.:P azt már nem.

2010. ápr. 27. 19:21
 39/103 anonim ***** válasza:
53%

Kéretik lerontrani a 82%-omat, de én NEM támogatom és nem is fogom.

Indok: A természet nemhiába hozta létre fajon belül a NEMEKET. A melegek "létrejövetele" és összeállása a tudat megbolygatása miatt van. A genetikai ösztön nem ezt találta ki, és soha nem is fogja ezt támogatni. Én még nem láttam sehol sem olyant, hogy pl. két hím gólya 5 éven át együtt éljen. Cak egy példa volt. Vannak spec alkalmi esetek az állatvilágban, de nem hosszantartóak.

Hiába, a divatolás korszakát éli az emberiség. De szegény 5 éves gyermeknek mégis hogy fogod megmagyarázni, hogy őőő az anyuka? De miért úgy néz ki mint apuka, és a szomszéd gyermek anyukája és az egész óvoda anyukája miért rendes nő? Ja, erre majd a közeli jövő ad választ, mert ez most jött csak divatba.

2010. ápr. 27. 19:41
 40/103 anonim ***** válasza:
35%
Legyenek boldogok, de gyerek nélkül. Persze nem kézenfekvő, hogy a gyerek is meleg lesz. Mert ezt nem példával tanulják az emberek, de akkor sem lenne neki a legkellemesebb, ha apu és apu menne kézenfogva szülőire. A felvonulás meg tényleg provokálás...és csodálkoznak, hogy megdobálják őket. Most akkor én is vonuljak fel mert hetero vagyok? Azért álljon már meg a menet! Nekem nincs gondom a NORMÁLIS melegekkel, de mindennek van határa. L/25
2010. ápr. 27. 19:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!