Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.
szerintem ha ez normalis volna akkor mar a jo Isten ie csak Adamot es Adamot teremtett volna vagy Evat es Evat. nem tamogatnam es a gyermekem is ugy navelem hogy ezt eleve ellenezze.
Szerintem "gyogyitatni " kellene öket hogy belassak az igazi gyönyörü BOLDOGSAGOT
37F
Csak ne reklámozzák. Otthon azt csinálnak amit akarnak, legyenek boldogok, oké. De akkor otthon, családi körben, örökbefogadás? Hát...Gyereknek lesz ciki....
25/L
Én voltam a "reklámozós"
És muszáj melegfelvonulást csinálni?
A gyerekvállalást én teljesen kizárnám, mert a gyereknek mentális zavarokat FOG okozni. Biztosan. És a házzasság meg már bocs, de minek?
Én nem támogatom, le lehet pontozni. Egyébként a melegekkel SEMMI bajom, csak nem szeretem, hogy felvonulásokon degeneráltként viselkednek (egynémely).
20/L
Nem! Milyen aberált lett ez az emberi faj? Ezek nem melegek hanem BETEGEK! Nem elég nekik hogy nem dobálják meg őket az utcán kézen fogva, még produkálják magukat a felvonulással meg a gyerekek örökbefogadásával. Istenem mivé lett az emberiség!?
15/F
Támogatnám,legyenek nagyon boldogok!:)
25/L
Őszintén szólva elég prűdek vagyunk, de valahogy én se támogatnám. Egyre többen és többen vállalnák fel magukat, ha örökbefogadnának, a gyerek is azt tartaná természetesnek...
nem véletlenül van nő és férfi... szóval NEM!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!