Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Támogatnátok a melegek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 18:54
 61/103 anonim ***** válasza:
61%
22L szóval te megérdemled hogy körülötted forogjon a világ, legyen esküvőd stb csak mert te heteró vagy nekik meg nem lehet mert szúrja szemed? Ez ám az okos gondolat! :) Semmivel nem vagy jobb mert nem a te érdemed, ugyanúgy lehetnél lezbi is...
2010. ápr. 28. 11:48
 62/103 anonim ***** válasza:
57%
Természetesen támogatnám, ez alapvető emberi jogi kérdés, semmi köze ahhoz, hogy valaki kedveli a melegeket vagy sem. Mindenkinek joga van, hogy az állam elismerje a párkapcsolatát. 31/F
2010. ápr. 28. 12:58
 63/103 anonim ***** válasza:
56%

Képzeljétek!

Páromat anno a felesége elhagyta egy nőért(!)!!! A kislányukat a bíróság a nőnek ítélte(igaz akkor még nem derült ki a leszbikus kapcsolat) Azóta pottyant még egy fiúcska...

és ezek most így együtt egy boldog nagy család.Fellebbezéskor a bíróság nem talált semmi kivetni valót az életvitelükben!!!

A kilencéves kislány meg meséli nekem, hogy "anyáék együtt alszanak, mert tudod ők melegek" Huuu

Amúgy "normálisan" élnek, csak.. és nem tudunk ellene mit tenni.

Bocs az offért

2010. ápr. 28. 12:59
 64/103 anonim ***** válasza:
71%

utolsó vagyok!

amúgy nem tudok semmit felhozni ellenük, mert tényleg tök normálisan élnek, szeretetben meg minden. persze jobban örülnénk ha velünk élne a leányzó.

2010. ápr. 28. 13:02
 65/103 anonim ***** válasza:
56%
Természetesen. Joguk van hozzá. Vannak heterok és melegek, ez mindig is így volt. És így is lesz. A gyerekvállalást is támogatom, hisz a gyerek attól nem lesz meleg, mert ők nevelik fel, hiszen ez egy genetikai "csavar". 34/N
2010. ápr. 28. 13:12
 66/103 anonim ***** válasza:
61%

igen

29N

2010. ápr. 28. 14:28
 67/103 anonim ***** válasza:
42%

22/l vagyok!

Nekem nem kell, hogy körülöttem forogjon a világ, tökéletesen megvagyok nélküle, köszönöm. :)

DE! Nem is megyek tüntetni, meg felvonulásokra, meg mutogatni magam.., és ha egyszer férjhez megyek, akkor sem fogja látni, hallani a világ. Éljenek együtt felőlem, de minek a nagy felhajtás? Azért büszke ne legyen már magára, mitől az? Ennyi erővel én büszkébb lehetnék, mert normális kapcsolatom van... Meg ne akarjanak házasodni, nem hiszem el, hogy, ha még gyerekük is lenne, nem szégyellené ő is, hogy az apja, anyja férfi, és mégis házasok...

2010. ápr. 28. 14:33
 68/103 anonim ***** válasza:
62%
Mi a faxnak akarnak házasodni?? Manapság már a heterók sem házasodnak! Ha engedélyeznék nekik, lassan ott tartanánk, h több melegházasság jönne létre, mint heteró. Jó fényt vetne az országra biztosan..
2010. ápr. 28. 14:35
 69/103 anonim ***** válasza:
74%
22/L inkább te sem lehetnél büszke...és ne általánosíts.............
2010. ápr. 28. 14:54
 70/103 anonim ***** válasza:
57%
Nem támogatom. Inkább legyen egy alkoholista apa, mint két meleg. Ha az én gyerekem lenne meleg, akkor is szeretném, de a kapcsolatot semmiféle szinten nem támogatnám, és főleg nem várnám az unokát. Aki meleg, az fogadja el azt is, hogy így az életben nem lehet gyereke. Nem a gyerek előtt csinálják, de azért puszi meg ölelés van, és az is elég, hogy egy zavarodott felnőtt legyen belőle. Az egyenjogúságról meg már volt szó, hogy egy férfi egy nővel összeházasodhat, meg fordítva is, és ehez mindenkinek egyformán joga van.
2010. ápr. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!