Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Támogatnátok a melegek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
77%
19:41: egy hagyományos családban felnőtt gyerek meg tudja érteni, mi az a homoszexualitás? Egyértelműen igen a váalsz. Fordítva is ez ugyanúgy működik.
2010. ápr. 27. 19:45
 42/103 anonim ***** válasza:
32%

Nem létezik, okádok tőlük.

25/N

2010. ápr. 27. 20:02
 43/103 anonim ***** válasza:
84%

Bizonyított tény hogy az állatok között is létezik homoszexualitás. Szóval ez béna példa. Egyedül azért kell nőnek meg férfinak együtt lenni hogy szaporodjanak és ne haljon ki a faj. Nos ezt jó időre biztosítottuk, mostmár csak imádkozhatunk hogy ne pusztuljon el miattunk a föld. Nem kell azon aggódni hogy kihal a fajunk szóval akkor mi a probléma?

Amúgy meg olyan nincs hogy a gyerek eltanulja a homoszexualitást. Vagy úgy születik vagy nem! Mégis akkor rendes családban miért lesz homokos a gyerek?

2010. ápr. 27. 20:02
 44/103 anonim ***** válasza:
31%

ma 19:21 : ,,az örökbefogadott gyerek "mentális zavart szenvedne", ergo meleg lenne"

Én vagyok az, aki azt mondta, hogy mentális zavart okozna a gyerekek ilyen környezetben való felnevelése. A mentális zavar nálam nem azt jelenti, hogy meleg lesz a gyerek is. Ezt egy szóval se mondtam. Illetve nem csak ez az egy mentális zavar létezik, hogy "ergozhassunk". Lehet, hogy vannak kivételek, ahol nem sérül a gyerek a nevelőszülők miatt, de szerintem akkor is ki van téve neki, és az esetek legnagyobb részében ez be is fog következni. Ha más nem a korosztálya cikizi majd oviban/suliban/gimiben, stb.. Ez nem feltétlen jelenti azt hogy ő is meleg lesz..

2010. ápr. 27. 20:28
 45/103 anonim ***** válasza:
31%

Nem, véletlenül sem. De az örökbefogadást sem.

15/l

2010. ápr. 27. 20:42
 46/103 anonim ***** válasza:
45%

Nem. Mert a házasság az egy férfi meg egy nő meg a gyerekeik. Legfeljebb egy férfi és több nő vagy fordítva egyes helyeken, de ezt egyenlőre még nem szeretné senki se bevezetni Magyarországon.

Nincs bajom a melegekkel, mindenki azt csinál ami neki jólesik, de valaki vagy meleg vagy házasodni és gyereket akar. Szerintem minden gyerek megsínyli amikor magyarázhatja, hogy igazából neki nincs anyukája, apjából meg kettő, különösen mivel nem fogja érteni. Nem véletlenül hibbannak meg kisebb nagyobb mértékben az elvált szülők gyerekei is, pedig ott csak hiányzik az egyik fél, nincs teljes káosz.És mégis honnan tudja maj az a szegény gyerek, hogy hogyan kell viselkedni például egy párkapcsolatban?

2010. ápr. 27. 21:11
 47/103 anonim ***** válasza:
35%
28/L
2010. ápr. 27. 21:12
 48/103 anonim ***** válasza:
37%

Nem támogatnám...a gyereket végképp nem...

ha így boldogulnak akkor csinálják...de ne egy gyerek előtt...

2010. ápr. 27. 21:15
 49/103 anonim ***** válasza:
81%

annyian mondják itt, hogy ne a gyerekek előtt "csinálják". pontosan mit is??? talán a hetero párok a gyerek előtt szerelmeskednek?? ez az érv teljes hülyeség. egy csók/puszi, ölelés pedig egyáltalán nem okoz lelki törést sztem, a férfi rokonok is meg szokták ölelni egymást nem? a nőkről nem is beszélve..

mellesleg egy csomó árvaházban sínylődő gyermek jobban járna meleg pároknál mint ott rohadni az intézetben, mert pl már kinőtt abból a korból,amik a normál örökbefogadók kedvence (minél kisebb baba)

harmadrészt ebben a rossz példát lát a gyerek és ő is meleg lesz érv sem állja meg a helyét, hetero pároknak is születnek meleg gyerekei, mégse lesznek heterok, vagy maguk előtt is titkolják és sose lesznek kiegyensúlyozott, boldog felnőttek.ez genetikailag meghatározott, nem tehetnek ellene!

szóval én támogatom mindkettőt!

25/L és hetero :)

2010. ápr. 27. 22:17
 50/103 anonim ***** válasza:
81%

Azt szokták mondani,hogy azért nem támogatják,mert a meleg "reklámozza" azt,hogy meleg... DE EZ HÜLYESÉG....ha így nézzük a dolgokat akkor a heteroszexuális is reklámozza, azt,hogy hetero, mert PL:. Klippekben,Tvben és az újságban nincs olyan szegmens...amiben ne lehetne felfedezni a heterokat nem éppen a 18as karika keretei között....

Én úgy gondolom,hogy ha már annyit beszélünk az esélyegyenlőségről világszerte,akkor a melegeknek is meg kell adni az esélyt arra,hogy házasságra lépjenek és örökbe fogadjanak...Rengeteg gyerek van aki szinte éhezik a szeretetre..és ezt a szeretetet a melegek is megtudják adni,és feltudnak nevelni egy gyereket(vagymégtöbbetis) Én nem vagyok meleg... De nem ítélem el őket

15/L

2010. ápr. 28. 01:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!