Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a melegek házasságát? Kort és nemet kérlek írjatok.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 18:54
101/103 anonim válasza:
Utolsó, normálisan nem bírod kifejezni magad, hogy R.O.H.A.D.J.O.N. le a szád!!!! Szerinted aki meleg, az tehet róla???? Nem arról beszélek, akik divatból leszbiznek, hanem akik tényleg melegek, és emiatt bántják őket, pedig szerintem semmivel sem rosszabbak, mint a heterók!! Kinek mi köze hozzá, hogy ki mit csinál a 4 fal között?? Ennyi erővel az anális szexre is mondhatná sok ember, hogy beteges, meg agyon kéne lőni, aki erre gerjed!!!! TOLERANCIA!!! Te hírből sem ismered ezt a szót!! Az ilyen embereket kéne kiírtani a földről, mint te!!! Egyébként én heteró vagyok, mégis VÉDEM A MELEGEKET!!!!!! Az ilyen PATKÁNYOKAT MEG BELEfOJTANÁM A VÍZBE!!!!
102/103 anonim válasza:
Ja és még annyit, én TUDOM, milyen az, mikor az egyik szülő alkoholista, és félelemben élsz, meg végignézheted, hogy veri anyádat meg részegen!!! Nem kívánom senkinek!!! Inkább egy meleg szülő, mint egy mocskos alkoholista, akinek csak a pia a fontos!!!!
103/103 anonim válasza:
Aki támadja a melegeket, az vajon mivel különb ember?? Meg aki agyonlőné őket egy olyasmi miatt, amiről NEM TEHETNEK??
A férfiak meg csak KUSSOLJANAK, mert KÉPMUTATÓAK!! Ha 2 leszbikus nyalja egymást, álló f*sszal nyálcsorogva lesik őket, de ha már nem pusztán a szexről szól a kapcsolatuk, hanem együtt akarnak élni, vagy 2pasiról van szó, akkor ki akarják őket irtani!! UNDORÍTÓ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!