Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz lenne esküvő előtt lebukta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?

Figyelt kérdés

A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...

A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(

rosszul érzem magam

26/L

2014. dec. 10. 09:38
 81/108 anonim ***** válasza:
20%

#79: A menyasszonynak. Ha magamból indulok ki: a legutóbbi szakításomnak fél év alkoholizmus lett a vége, pedig nem volt kitűzve esküvő és közösen döntöttünk úgy, hogy vége lesz. Nézzük a két szélsőséget:

a) elmondja a menyasszonynak, akit ez annyira megvisel, hogy öngyilkos lesz,

b) nem mondja el, a férj soha többet nem tesz ilyet és egy szép családdá áll össze a massza, a kérdező pedig talál magának mást.

Ez a két talán legszélsőségesebb megoldás van, megkockáztatnád-e, hogy az általad hozott információ alapján egy ember véget vessen az életének? Miért érzi magát bárki feljogosítva arra, hogy a b) verziót meggátolja és ilyen szinten döntsön emberi sorsokról? Segítek: SENKINEK nincs hozzá joga.

2014. dec. 11. 14:27
 82/108 A kérdező kommentje:
Ongyilkos is lehetne akar ? Ebbe nem gondoltam bele, akkor maradjon a rozsaszin felhok kozt aztan majd megtapasztalja, hogy kihez ment hozza aki hazassag elott csalja utana is fogja
2014. dec. 11. 14:44
 83/108 anonim ***** válasza:
6%
Egyáltalán nem biztos, hogy utána is fogja. Ez egy marhaság. Nem lehet általánosítani.
2014. dec. 11. 14:46
 84/108 anonim ***** válasza:
95%

Az a kapcsolat már akkor is be van mocskolva, tök mind1, mi lesz utána.

Aki meg ilyenért öngyilkos lesz, az nem 100%as.

2014. dec. 11. 15:24
 85/108 anonim ***** válasza:
0%

"Aki meg ilyenért öngyilkos lesz, az nem 100%as."

Nyilvan ha nem 100-as akkor nem kar erte. Nyirjuk ki!

2014. dec. 12. 07:17
 86/108 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo ne hallgass ezekre az idiotakra!

Kerdezd meg magad: te szeretned tudni, kihez megy hozza?

Neked nem fajna ha mindenki tudna, mi van, csak te nem?

2014. dec. 13. 21:24
 87/108 anonim ***** válasza:
0%

Mert akinek más a véleménye az idióta. Nyilván. A szarkazmust pedig az "sz" betűnél találod a szótárban.

Másrészt pedig:

a) attól, hogy Ő tudni szeretné, egyáltalán nem biztos, hogy a menyasszony is tudni szeretné,

b) a kérdező nem egyenlő mindenkivel.

2014. dec. 13. 22:00
 88/108 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilvan ha nem 100-as akkor nem kar erte. Nyirjuk ki!"

basszus ne add már úgy elő, mintha a kérdező ezzel meggyilkolná a csajt. Ennyi erővel innentől kezdve senkinek ne mondjunk el semmi kellemetlent, mert hátha öngyilkos lesz miatta. Amúgy meg mi van akkor, ha mástól tudja meg, akár évekkel később, hogy a kedves pasija csalta? Akkor nem lesz öngyilkos? Ne szórakozz már, ha valaki ilyen miatt megöli magát, az tényleg annyira labilis, hogy bármi más miatt is megtenné.

2014. dec. 13. 23:51
 89/108 anonim ***** válasza:
32%
kockázatós dolog ilyesmit elmondani könnyen feléd sülhet el a puska. megéri egy idegenért?
2014. dec. 14. 10:10
 90/108 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam egy pontosan ilyen esetben.

Amikor kiderült mi a helyzet, én felhívtam a menyasszonyt és a tudtára adtam, hogy a férfi, akihez hozzá készül menni, egy évig velem is kapcsolatban volt.

A vége azt lett, hogy természetesen nem hitt nekem, a pasas mindent tagadott, azt mondta a menyasszonyának, hogy egy elmebeteg volt barátnő vagyok, aki csak kitalálta ezeket, mert össze akarom ugrasztani őket, és megkaparintani őt magamnak.

Na, aztán megvolt az esküvő. Persze közben már elváltak, mert a pasas később is csalta a nőt. Gyerekük is lett közben.

Visszatekintve... nem tudom... talán a lelkiismeretem mégis tiszta most, hogy tudom, én legalább megtettem, amit meg tudtam tenni.

Mégse tudom, megérte-e. Nagyon kellemetlenül érintett, amikor elmebetegnek tituláltak és mindennek lehordtak.

Na de az is igaz, hogy így még inkább kiderült, milyen is a pasas.

2014. dec. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!