Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz lenne esküvő előtt lebukta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?

Figyelt kérdés

A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...

A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(

rosszul érzem magam

26/L

2014. dec. 10. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
88%

"Ez az egesz megcsalasos sztori a volegeny meg a menyasszony dolga, majd ok megoldjak."

Én voltam ilyen menyasszony. Nem tudom megoldani, amiről nem tudok! Igenis jogom lett volna tudni, hogy átvertek! Ez a minimum! Ha a faszi nem elég gerinces, akkor legalább ő legyen az, és szóljon neki, hogy hatalmas hibát követ el. Aztán legalább lezs választási lehetősége a menyasszonynak! Így nincs!

2014. dec. 10. 10:31
 32/108 anonim ***** válasza:
32%
Nehéz ügy, de nem lehetetlen. Próbálj mondjuk egy névtelen levelet küldeni a menyasszonynak. Attól függ a többi, hogy mi módon reagál rá. Ha hajlik a te igazságodra, akkor valami bizonyítékot kellene felmutatni, vagy újra tetten érni a vőlegényt, ha érted mire gondolok. Ehhez a menyasszony együttműködése is kell sajnos. Ha nem reagál a levélre neked megfelelően, akkor nem adod ki a neved. Ennyi.
2014. dec. 10. 10:33
 33/108 A kérdező kommentje:

Èn vagyok a 3 nő az "áldozat" én már felfüggesztettem a pasival a kapcsolatot és nem pénzes uramisten milyen emberek vannak itt.

A leendő feleségnek mondtam volna el ,hogy mekkora paraszttal van.

2014. dec. 10. 10:40
 34/108 A kérdező kommentje:
Van bizonyíték facebookos chatalések de az elég?
2014. dec. 10. 10:41
 35/108 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom megoldani, amiről nem tudok! Igenis jogom lett volna tudni, hogy átvertek! "

Ez te vagy. De nem tudod elkepzelni, hogy mas meg masmilyen szituacioban van? Lehet a srac megbanta es a hazassaguk kivalo lesz, mert soha nem lep tobbet felre, es boldogan elnek amig meg nem halnak.

Lehet megegyeztek hogy mindenki kap egy kis szabadsagot az eskuvo elott, de ha kiderul akkor szakitanak.

De lehet tucatnyi olyan forgatokonyvet kitalalni, amikor NEM SEGIT a menyasszonyon az ha keretlenul felvilagositjak.

Ezert nem kell kivulrol beleugatni masok eletebe.

2014. dec. 10. 10:41
 36/108 anonim ***** válasza:
14%
Kislány fogadd el,hogy te is átlették b..szva.Szerintem ne avatkozzál bele,a végén még lehet te leszel a hülye és igen,millió forgatókönyv elképzelhető.
2014. dec. 10. 10:43
 37/108 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsóval részben egyetértek! Én is megfordítanám a helyzetet, ha én lennék a megcsalt mennyasszony mi lenne nekem a legjobb? Elvesz a pali utána fél év múlva rajtakapom saját magam egy másik nővel, vagy tudom az igazat és nem megyek hozzá. Sajnos kutyából nem lesz szalonna!! Ha most csalja esküvő után is fogja! Kèrdező! Én nem török pálcát feletted majd lerendezed a lelkiismereteddel, de kell hogy legyen ütős bizonyítékod pl. :sms, e-mail, esetleg közös meghitt fotó! Mérlegelj majd dönts!
2014. dec. 10. 10:44
 38/108 Andi80018 ***** válasza:
11%
Igen, felejtsd el az egészet, lépjél ki belőle, zárd le, és kész. Foglalkozz ezután a saját dolgaiddal.
2014. dec. 10. 10:44
 39/108 anonim ***** válasza:
24%

Igért neked ez a pasi valamit? Mert nekem csak az jön le, hogy többszor lefektetett és másról szó sem volt.

Szerintem ne avatkozz bele, mert ha el is mondod, te jársz rosszul a végén, és nem fogod lemosni magadról hogy egy szarkeverő vagy.

Lehet hogy elmondod, de ennek ellenére összeházasodnak és boldogan fognak élni. A te szándékod nem a jóindulatról szól, hanem a bosszúvágyról.És az biza nem szép dolog.

2014. dec. 10. 10:45
 40/108 anonim ***** válasza:
94%

"Lehet a srac megbanta es a hazassaguk kivalo lesz, mert soha nem lep tobbet felre, es boldogan elnek amig meg nem halnak."

Ugyanmár, felnőtt ember nem lehet ennyire naív! Egy az élet és nem egy Disney mese!

2014. dec. 10. 10:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!