Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?
A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...
A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(
rosszul érzem magam
26/L
"Ez az egesz megcsalasos sztori a volegeny meg a menyasszony dolga, majd ok megoldjak."
Én voltam ilyen menyasszony. Nem tudom megoldani, amiről nem tudok! Igenis jogom lett volna tudni, hogy átvertek! Ez a minimum! Ha a faszi nem elég gerinces, akkor legalább ő legyen az, és szóljon neki, hogy hatalmas hibát követ el. Aztán legalább lezs választási lehetősége a menyasszonynak! Így nincs!
Èn vagyok a 3 nő az "áldozat" én már felfüggesztettem a pasival a kapcsolatot és nem pénzes uramisten milyen emberek vannak itt.
A leendő feleségnek mondtam volna el ,hogy mekkora paraszttal van.
"Nem tudom megoldani, amiről nem tudok! Igenis jogom lett volna tudni, hogy átvertek! "
Ez te vagy. De nem tudod elkepzelni, hogy mas meg masmilyen szituacioban van? Lehet a srac megbanta es a hazassaguk kivalo lesz, mert soha nem lep tobbet felre, es boldogan elnek amig meg nem halnak.
Lehet megegyeztek hogy mindenki kap egy kis szabadsagot az eskuvo elott, de ha kiderul akkor szakitanak.
De lehet tucatnyi olyan forgatokonyvet kitalalni, amikor NEM SEGIT a menyasszonyon az ha keretlenul felvilagositjak.
Ezert nem kell kivulrol beleugatni masok eletebe.
Igért neked ez a pasi valamit? Mert nekem csak az jön le, hogy többszor lefektetett és másról szó sem volt.
Szerintem ne avatkozz bele, mert ha el is mondod, te jársz rosszul a végén, és nem fogod lemosni magadról hogy egy szarkeverő vagy.
Lehet hogy elmondod, de ennek ellenére összeházasodnak és boldogan fognak élni. A te szándékod nem a jóindulatról szól, hanem a bosszúvágyról.És az biza nem szép dolog.
"Lehet a srac megbanta es a hazassaguk kivalo lesz, mert soha nem lep tobbet felre, es boldogan elnek amig meg nem halnak."
Ugyanmár, felnőtt ember nem lehet ennyire naív! Egy az élet és nem egy Disney mese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!