Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?
A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...
A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(
rosszul érzem magam
26/L
Pfff, ha én lennék a menyasszony, akit átver a vőlegény és semmit nem veszek észre, akkor bizony örülnék, ha legalább a szeretője figyelmeztetne, amint rájött, hogy menyasszonya van a pasijának...
De tedd meg minél előbb, és privátban megkeresve a menyasszonyt, és ne a templomban égetve mindenki előtt...!
Biztos nem mennék hozzá.
És remélem te sem kavarsz ezzel a fickóval tovább...
50:
Elkerülte a figyelemed talán, de a kérdező nem tudta, hogy a féregnek.... bocs, férfinak menyasszonya van.
Sajnos jártam én is úgy, hogy összeakadtam pasival, történt egy s más... Aztán derült ki, hogy élettársa van, amiről elfelejtett szólni.
De azért ő akart még több alkalmat. Én mondtam, hogy így nem.
"Es mi van ha ettol a beavatkozastol fog az elete tonkremenni? Te pontosan tudod hogy milyen kovetkezmenye lesz a beavatkozasnak? "
Részleteznéd, szerinted miért mehet tönkre a menyasszony élete, ha felvilágosítják a vőlegénye jelleméről? Ha azt tervezte, hozzámegy akkor is, ha megcsalja, akkor ez nem teszi tönkre a kapcsolatot. Ha vakon bízik a férfiban, és nem hisz a nőnek, szintén nem változik semmi. Ha nem akar hozzámenni úgy, hogy a kedves vőlegénye félrement, akkor meg jobb lesz neki. Pontosan miféle lehetőség van még, ahol a menyasszony húzza rövidebbet? Mert szerintem csak az, ha senki nem szól neki, és esetleg 1-2 gyerek után döbben rá, kihez kötötte az életét.. Te pontosan mivel nyugtatnád magad, amiért nem szólsz, hanem inkább lapítasz a fűben?
Egyet nem ertek soha
Valaki lefekszik egy emberrel es azt se tudja szabad vagy foglalt
Szomoru tal an meg kende nezni a fb es google esetleg rokonokat baratokat kerdezni.
"szerinted miért mehet tönkre a menyasszony élete, ha felvilágosítják a vőlegénye jelleméről?"
- Mert pszichesen tonkremegy bele, pedig lehet hogy egyebkent soha sem tudta volna meg es boldogan elne
- mert ongyilkos lesz pedig lehet soha sem tudta volna meg es boldogan elne
vagy barmi. nincs eleg fantaziad? Lehet en vagyok az oregebb, de en lattam cifra dolgokat mar, ezert vallom azt a nezetet hogy mas eletebe nem avatkozom. meg segito szandekkal sem, kiveve ha kifejezetten keri, de akkor is nagyon ovatosan.
Okszi, akkor ne mondd el. De ha kiderul hogy tudtal rola, te leszel a sz.r.
Es akkor azt se fogja valszeg elhinni a menyasszony, hogy nem tudtad a pasi statuszat, hiszen egy valamire valo no szol a masik felnek.
Gondold csak at, te mit ereznel ha mindenki tudna csak te nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!