Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a nagy Nap?
Mennyibe került az egész (gyűrűkkel, ruhával, virággal, fotossal, zenekarral, stb...)?
Mennyien voltatok?
Hol volt az esküvő, lakodalom (vidéki falu, kisváros, nagyváros, étterem, iskola, hotel, kastély)?
Mennyire spóroltatok?
Készítettetek valamit magatok?
Köszi
Millios osszegbe aminek a felet az en szuleim a masik felet a volt ferjem szulei alltak.A bazilikaban volt az eskvo, es egy hotelben volt fogadas. A zenet egy kozkedvelt zenekar szolgaltatta, es tobb mint es kb.260 an voltunk az eskuvon, a hotel bulin pedig kb 110-en.
A masodik eskuvom pedig kb.160 ezer ft volt,ket tanuval, elotte fuvezes es full rohoges a mai napig is tart a hazassag:-))
Konkluzio: teljesen felesleges milliokat kolteni egy napra:)-))
1-1,5 millióba számoltam egy 100 fős vidéki esküvőt.
120 a terem, 60 a külső helyszínes esküvő, kb 6-7000 a menü fejenként alapból...
Na várj, itt a gyűjteményem egy része:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__6..
[link] eskuvoi-ajanlatunk
"A masodik eskuvom pedig kb.160 ezer ft volt,ket tanuval, elotte fuvezes es full rohoges a mai napig is tart a hazassag:-))"
Ezt a mondatot bekeretezném, és minden leendő házasulandó párnak elküldeném. :)
No lássuk :
fotó -190.000
Videó -100.000
Ruha -80.000
/menyasszony /
Ruha -28.000
/menyecske /
Oltony -40.000
Gyűrűk -170.000
Zene - 80.000
Vofely -100.000
Kosz. Ruha 140.000 /az összes egyben/
Étel -ital - 12000/fő
A többi meg nincs meg, nyáron lesz az eskuvo kb 80 vendéggel .
Mi még nem értünk a szervezés végére, nagyon sok minden hiányzik, az esküvőnk jövő nyáron lesz, de azért leírom, hogy eddig hogy állunk:
A lagzi helyszíne egy vendéglátóegységben lesz (kisvárosban), az étel/ital összesen : 500.000 forint
polgári szertartás: 20.000 forint
Fotós: 110.000 forint
DJ: 70.000 forint
Még a sütemények hátra vannak, de házilag szeretnénk süttetni, a dekoráció sincs még meg, és a ruhák sem. Köszönőajándék és meghívó sincs. A gyűrűket mostanában vesszük meg, amik tetszenek olyan 145-180 ezer forint körül mozognak / pár. Videós és vőfély nem lesz. Én olyan 1 millió körül számolok. Nálunk úgy van, hogy az én részem állják a szülők, a vőlegényem szülei pedig beleadnak pár dologba. Gyűrűket, ruhákat magunk vesszük, arra spórolunk. Gyűrűre való már megvan, és a ruhákra is nagyjából,de ruhákat február-március körül fogunk nézni, addig még gyűjtűnk rá. És én bérelni fogom csak. Egyébként 50 fő lesz körülbelül meghívva.
1,6 millió volt összesen, + kb. 250-300 ezer a nászút.
50 Fő, Budapest
Igazából nem szálltunk el az árakkal, igyekeztünk mindenből a középutat választani. Ne legyen az egekben az ára semminek, de inkább a minőségre törekedtünk.
Saját kezűleg csak az ültetőkártyákat csináltuk, nagyon szép lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!