Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz lenne esküvő előtt lebukta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?

Figyelt kérdés

A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...

A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(

rosszul érzem magam

26/L

2014. dec. 10. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a vőlegénnyel beszéljél, hogy a történteket el kellene mondani a menyasszonyának. Ha viszont nem teszi, akkor hagyd, nem neked kell elmodanod, még csak nem is ismer téged a menyasszonya, egyáltalán, miért hinne neked?
2014. dec. 10. 09:54
 12/108 anonim ***** válasza:
56%
Én az egyenesség híve vagyok, a menyasszonynak joga van erről tudni. Bár nehéz a szituáció, mert nem ismered a menyasszonyt. Őszinte leszek, ha felkeresne egy vadidegen nő, hogy a vőlegényem megcsal vele, én se biztos hinném el. A lenne még jó megoldás, hogy a vőlegénynek mondanád, hogy vagy ő mondja el, vagy borítod a bilit.
2014. dec. 10. 09:58
 13/108 anonim ***** válasza:
100%
Örültem volna, ha valaki figyelmeztet, így nem lettem volna elvált fél évvel később, 26 évesen. Mondd meg neki! Akárhogy, a módja mindegy. Csak minél előbb!
2014. dec. 10. 10:07
 14/108 anonim ***** válasza:
100%

Egyenesen a menyasszonynak mondanám el. (A vőlegény nem fogja elmondani, csak megakadályozza, hogy kapcsolatba lépj a menyasszonnyal, vagy legalább jól besároz, mielőtt beszélnél vele, vagy felkészül egy jó mesével, amit beadhat a nőnek.) Csak röviden, pár mondatban, szigorúan a tényeket. Joga van tudni. Aztán hogy mit kezd az információval, hisz-e neked egyáltalán, esetleg elnézi a vőlegényének, az már az ő dolga...

Én megértelek. 7-es, én is elég sok olyan férfival találkoztam, akik "elfelejtették" megemlíteni, hogy nem függetlenek:( De még időben kiderült mindig, szerencsére...

2014. dec. 10. 10:11
 15/108 anonim ***** válasza:
8%

Bosszut akarsz allni?

Mert nem a joindulat vezerel, az biztos :)

2014. dec. 10. 10:12
 16/108 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen mindegy, mi vezérli. A csajt mentse meg ettől a tetütől, a többi mellékes. Ebből jó kapcsolat már úgy sem lesz, senkinek.
2014. dec. 10. 10:15
 17/108 anonim ***** válasza:
5%
Jaj kérdező te csak egy áldozat vagy persze.Majd még el is hiszem neked.Én egy nőn vagy férfin észre veszem ha van valakije.Egy emberről akinek jó az emberismerő képessége,hamar leszűri hogy szingli e vagy kapcsolatban van.Ha nem is tudtad,sejtetted.Mert valahogy még is csak kiderült a dolog.Vagy tudtad eddig is,majd most szépen elmondod és megkaparínthatod a pasit.Ja igen tudom,jó pénzes mi?
2014. dec. 10. 10:15
 18/108 anonim ***** válasza:
17%

Tedd túl magadat rajta, sajnálom hogy igy átvertek.

Én nem kezdenék el emiatt kutakodni, meg felkeresni a nőt, ne foglalkozz vele. A férfival szakitsd meg a kapcsolatot, ha ő még nem tette meg.

2014. dec. 10. 10:16
 19/108 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik ismerősöm volt férje már a kapcsolatuk első éveiben félre járt, de nem derült ki, mert külföldön dolgozott, és a pasi barátai nyilván nem mártották be. Rá 1 évre kiment utána a csaj is, szépen éldegéltek, rá 1 évre össze is házasodtak. Aztán fél év házasság után a pasi kidobta mert talált magának másik nőt, akibe "halálosan szerelmes lett, és hogy sosem érzett még ilyet"... 1 év múlva már el is váltak, összesen 1 évet voltak házasok, és mindössze csak 25-27 évesek voltak. Ha akkor valaki jelezte volna a nőnek, hogy nincs minden rendben, elkerülhető lett volna ez, s talán 1 évnél tovább nincsenek is együtt és rég mind a kettő talált volna magának tisztességes partnert..
2014. dec. 10. 10:16
 20/108 A kérdező kommentje:
Megkímèlnèm a menyasszonyt egy hazug kapcsolattòl
2014. dec. 10. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!