Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz lenne esküvő előtt lebukta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?

Figyelt kérdés

A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...

A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(

rosszul érzem magam

26/L

2014. dec. 10. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/108 Andi80018 ***** válasza:
21%
Én nem mondanám el a nőnek. Csupán teljesen megszakítanám a palival a kapcsolatot, és kész. Nem biztos, hogy ezzel jót tennél neki egyébként.
2014. dec. 10. 10:20
 22/108 anonim ***** válasza:
100%
Szia! volt egy hasonlo kerdes, kb fel eve es ott a kerdezo(nem o volt a harmadik)-o csak latta sajat szemevel, hogy a baratnoje volegenye a szobatarsaval heltyeg rendszeresen. Ott a kerdezo a valszolok hatasara ugy dontott, hogy szol a menyasszonynak. Az lett a veg, hogy nem hittek neki, kigyot bekat kiabaltak ra, mert nem votl bizonyiteka, hiba voltak baratnok a menyasszonnyal es az egesz falu megutalta, a facebookon disznosagokat kuldozgettek neki... akkro en is azt tanacsoltam, hogy mondja el az igazat, de szegeny eleg rosszul jart! Tehat vigyazz, legyen bizonyitekod es nehogy te huzd a rovidebbet, csak jotanacs... annak a hazassgnak amugy is lottek, tuti valas lesz , vagy szenvednek amjd egymas mellett... mindenesetre ovatosan!!!!!
2014. dec. 10. 10:21
 23/108 anonim ***** válasza:
5%

"A csajt mentse meg ettől a tetütől"

Kerte a csaj hogy mentse meg?

SEMMIT nem tud a dolog hattererol, egyszeruen bosszubol bele akar kotnyeleskedni masnak az eletebe.

Ez az egesz megcsalasos sztori a volegeny meg a menyasszony dolga, majd ok megoldjak.

2014. dec. 10. 10:22
 24/108 anonim ***** válasza:
9%

Megkimélted?Most magadat akarod nyugtatni ezzel?Szerintem egy emberen észre veszi valaki ha van valakije,legalábbis én hamar levágom a dolgot.

Számomra az is érdekes hogy ez miért utólag derült ki neked?Így próbálod enyhíteni a lelkiismeretedet,a dolgot így beállítva?Arra válaszolj kérlek,hogy miért utólag derült ez ki neked?

2014. dec. 10. 10:22
 25/108 anonim ***** válasza:
9%

"Megkímèlnèm a menyasszonyt egy hazug kapcsolattòl"

Miert, megis ki vagy te, valami jotevo angyal? Dragam, te nem megkimelni akarod a csajt, hanem a fickoval akarsz kibaxni, de kemenyen.

2014. dec. 10. 10:23
 26/108 A kérdező kommentje:

Mert egy nap a városban elmentünk egymás mellett...

Ès ő nővel volt

2014. dec. 10. 10:25
 27/108 anonim ***** válasza:
5%
Nekem 2 tippem van,vagy valamiért ki akarsz b..szni a pasival,vagy a menyasszonyal vagy pedig a pasi lóvés.és te ezt jól tudtad hogy van valakije,csak megakarod kaparíntani magadnak.Nem értem,elvégre nem téged kúrtak át,így nem értem a kiakadást.Mi közöd a csajhoz?Semmi.Akkor miért akarod elmondani?Nekem bűzlik a sztorid szívem.
2014. dec. 10. 10:27
 28/108 anonim ***** válasza:
67%
Harmadik novel, vagy a menyasszinnyal? O hogy reagalt, eszrevett?
2014. dec. 10. 10:28
 29/108 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél úgy ahogy neked jó.Ha ez neked jól esik,akkor csináld.De mivan ha a csaj nem fog neked hinni a srác meg tagadja?Csak hülyét fogsz magadból csinálni,ezt is kalkuláld bele.Ahogy gondolod,de te sem lehetsz valami jellemes ember a leírtak alapján.
2014. dec. 10. 10:29
 30/108 anonim ***** válasza:
90%
Azt honnan tudod, hogy menyasszonya van a pasidnak? Onnan, hogy láttad egy nővel?
2014. dec. 10. 10:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!