Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz lenne esküvő előtt lebukta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?

Figyelt kérdés

A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...

A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(

rosszul érzem magam

26/L

2014. dec. 10. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 anonim ***** válasza:
85%
Én mindenképp négyszemközt beszélnék a menyasszonnyal.
2014. dec. 10. 09:42
 2/108 anonim ***** válasza:
84%
Ha igaz amit mondasz, mindenképpen el kell mondanod!!!! Joga van tudni, és még mindig jobb nem hozzámenni, mint elválni. (Vőlegény hány éves?)
2014. dec. 10. 09:42
 3/108 A kérdező kommentje:

Nem ismerem a menyasszonyt személyesen, így is felkeressem?

A férfi 31

2014. dec. 10. 09:44
 4/108 anonim ***** válasza:
88%
Én is elmondanám, de nem pont az esküvő napján. Ha ott jössz elő a vallomásoddal akár visszafelé is elsülhet a bosszúd. Sok vendég, talán a boldog ara is, előbb fogja irigységnek, vagy elmebetegnek titulálni, mint, hogy az igazságot elhiggye. Inkább mond el neki most vagy hallgass örökre.
2014. dec. 10. 09:46
 5/108 anonim ***** válasza:
96%
Nem annyira gáz, mintha esküvő után tudná meg.
2014. dec. 10. 09:47
 6/108 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván ne az esküvő napján mond el, az nagy szemétség lenne. DE mindenképpen el kell mondanod az esküvő előtt, gondolj arra, hogy te is elvárnád fordított esetben. (gondolom te sem akarnál hozzámenni vkihez aki megcsal)!!!
2014. dec. 10. 09:48
 7/108 anonim ***** válasza:
20%

"A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk"

A könnyeim potyognak érted, te kis ÁRTATLAN ÁLDOZAT!

2014. dec. 10. 09:49
 8/108 A kérdező kommentje:
Nem az esküvő napján akartam. De,hogy keressem fel ha semmit sem tudok róla csak a nevét ...
2014. dec. 10. 09:51
 9/108 anonim ***** válasza:
89%

Mikor lesz az esküvő?

Én lehet, hogy írnék egy üzenetet a csajnak, hogy beszélni szeretnék vele személyesen a vőlegényéről. Bár akkor biztos, hogy már aznap rákérdez a srácnál, és a találkozóig sem juttok el, mert lebeszéli a pasi, hogy kitaláltál valamit, vagy hogy bolond és féltékeny vagy mert nem akar tőled semmit stb. Mondjuk ez olyan, hogy elmondod, és vagy elhiszi a csaj, vagy nem...De akkor én inkább elmondanám és tiszta lenne a lelkiismeretem, a továbbiakat pedig rá/rájuk bízod. Ha ennek ellenére összeházasodnak, hát hajrá.

2014. dec. 10. 09:52
 10/108 anonim ***** válasza:
88%
Facebook? Srác ismerősei között rákeresel a keresztenévre, és elkezded nézni hogy melyik lehet a menyasszony..
2014. dec. 10. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!