Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne esküvő előtt lebuktatni a vőlegényt?
A menyasszonyt sajnálom nem mehet hozzá...
A vőlegény engem elcsábitott és többször lefeküdtünk, nem is mondta hogy foglalt !?! :-(
rosszul érzem magam
26/L
"Basszus nem fogod fel, h MINDENKÉPPEN el KELL neki mondanod,joga van tudnia"
Szerintem meg te nem fogod fel, hogy egyaltalan nem kell neki elmondania. Nem ismeri a menyasszonyt, semmi koze nincs hozza, egy idegen ember, nem avatkozhat bele az eletebe. Meg segito szandekkal sem.
Ennyi.
kedves 59, azzal nem teszi tonkre, hogy olyan valakivel el a no, aki nem szereti?
Mert lassuk be, aki valakit tobbszor megcsal, nem szeretheti.
ha én lennék a menyasszony alap, hogy szeretném tudni
de ez köztünk hetekig tartott nem csak egy 1éjszakás kaland volt
Te Kérdező!
És mikor és hogy tudtad meg, hgoy menyasszonya van?
Ha elhagyja, akkor újra összejössz vele?
Tulajdonképpen mi a célod, azért akarod a menyasszonnyal tudatni a félrelépést, hogy a tied lehessen a pasi?
Nézd, ha ez így lenne, az már nemcsak a pasinak, hanem neked is rossz lenne, ugyanis veled ugyanezt fogja művelni a pasi.
Ha pedig te már egyáltalán nem akarsz semmit a pasitól, mert hányingered van attól, hogy vőlegényként kavart veled, akkor az jó.
Ám mindkét esetben szorgalmaznám a menyasszony felvilágosítását... Ha nem is közvetlenül te, de valaki tudassa vele... Tök mindegy, hogy számodra idegen...
(Egyetlen bibí van ebben, hogy ha a pasi tagad, a menyasszony meg naiv és a pasinak hisz, a megcsalást meg egy rosszakaró kacsájának tartaná...)
Nem olvastam el a válaszokat, de szerintem úgy buktasd le, mint a filmekben szokták...amikor a pap a templomban azt mondja, hogy "szóljon most, vagy hallgasson örökre..." és akkor állj fel.
Komolyra fordítva a szót, szerintem ne avatkozz bele más életébe. Nem tartozik rád. A saját életeddel foglalkozz.
" azt akarom hogy ne verje át a saját párját értitek"
Nade tovabbra sincs kozod hozza.
Lehet, durva példa lesz.
De akik azt mondják, ne avatkozzon bele, semmi köze hozzá....
Ha a szemetek láttára történik egy baleset/gyilkosság/brutál verekedés (tegyük fel, más kívülálló nincs a közelben, aki értesíthetné a mentőt, rendőrséget), ti olyankor elfordított fejjel tovább sétáltok, mert semmi közötök hozzá, ahelyett, hogy segítséget hívnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!