Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne népszerű (tlen) egy száraz esküvő?
úgy látom frankón le lett pontozva mindenki.én a gyerekmentes esküvői meghívót tartottam felháborítónak,A gyerek nem egy állat hogy bizonyos helyekre ne lehessen bevinni.....és nem azért van mert nem t
udok tőlük elszakadni.Nem tudom mit szólna a többség ha mondjuk olyan meghívót kapna hogy 50 felettiek ne jöjjenek vagy mondjuk csak csajok jöhetnek az esküvőre
Én nem igazán értem ezt a gyerekmentes esküvőt. Egyrészt az esküvő (elsősorban, de legalább részben) családi ünnep, az én családomnak pedig a legkisebb gyerek is a része. A szülő látja mikor nyűgös, és tudja kezelni. Azért sem értem, mert nem tudom, mi haszna származna ebből a párnak? Meg hogy döntik el, hogy ki gyerek? Pistike (8) nem jöhet, Gyurika (10) igen?
A piamentes nálam nem ütközik elvi akadályokba, tehát simán elmennék, csak itt sem értem a lényeget. Ha azért piamentes, mert te/ti nem isztok, akkor az önzőség, mert azt mondod, hogy idegen lenne tőletek, de a barátaitoktól, rokonaitoktól nyilván nem idegen, ők meg részei a ti életeteknek, ergo így nem vagy tekintettel azokra, akiket szeretsz. Ha amiatt nem akarsz piát, mert az alkesz rokon be fog rúgni, akkor megnyugtatlak, így is-úgy is megtalálja a módját, hogy berúgjon.
Ne hívj meg akkor alkoholistát!
Egy alkoholista a száraz esküvődön is matt részeg lesz.
Nekem is van alkoholista rokonom. Vannak, amiket tapasztaltunk, vannak, amiket elmesélt, mert már 8 éve nem iszik.
Egy alkoholista reggel felkel és addig nem tud ndolkodni, amíg nem iszik, és nem tudja a rövidet sem meginni csak úgy. Söröspohárba kéri, tölti az első dl rövidet, két kézzel megfogja, hátha csillapodik a remegés, és megissza.
Nah ezután néz ki embernek,tűnik egyáltalán józannak.. Aztán folytatja, és már is holt mata lesz..( persze vanank csendes alkholisták, akik mndig csak addig isznak, amíg bódultak lesznek)
Egy alkoholista fél napra sem lesz józan.
Megoldja, hogy legysn itala.
A alkohol mértékkel nem rossz dolog, sőt kutatások szerint bizonyíthatóan tovább élnek azok akik fogyasztják.
Azonban, ha neked ez akkora trauát okozott, akkor ideje lenne feldolgozni, látszólag egyeül nem megy, mintha minden alkoholt fogyasztó embert azonosítanál az alkoholista tapasztalatoddal.
Ez nem helyes.
Ettől még lehet "száraz" esküvőd, a te döntésed, és a ti napotok, de mint írtam, szerintem pont a problémádra ez nem lenne megoldás, mégis úgy vélem rendbe kellene tenned magadban ezeket a dolgokat.
Ha érdekelne, mit sutyorognak a hátam mögött, ki sem lépnék az utcára.
Komolyan nem hiszem el, hogy olyan nagy kérés, hogy egy napig ne piáljanak. És nem csak az alkoholistákkal van bajom, magával a kis "lazítós" meg "ennyi jár" ivásokkal is.
De oké, beadom a derekam. Arra jutottam, hogy akkor csak a barátaimat hívom meg, a családomat nem. Anyukám és a tesóm kivételével úgysem tartom a kapcsolatot senkivel, ők meg ott lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!