Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne népszerű (tlen) egy száraz esküvő?
Elég népszerűtlen lenne XD
Mekkora gyerekre gondolsz? Mert egy tizenéves kibírja, de egy ovis nem hajnalig tartó esküvőre való.
Alkohol mentes esküvőre biztos nem mennék el. Szerencsére nincs az ismerőseim között senki, akitől ilyet kellene feltételeznem.
Gyerek nélkül sem biztos, hogy mennék, ha ez eleve kikötés lenne. De ha vihetném is biztos megoldanám, hogy csak rövid ideig legyen ott.
Mint mondtam nincs olyan illető a környezetemben (tudtommal), aki ilyesmire lenne képes, így azt sem tudhatom, hogy mit tennék, ha lenne.
Bocsi, nem sokat segítettem!
Azt megkérdezhetem, hogy miért gondolkodsz ilyenen?
Nekem nem lenne problémám vele. Alkohol nélkül is elvagyok, illetve alkoholistákhoz is volt már "szerencsém" (közeli rokon), így el tudok képzelni egy olyan helyzetet, ahol jobb, ha egyáltalán nincs egy korty se, mint nem meghívni az illetőt.
Mondjuk én a gyerekmentes esküvőn se húznám fel magam, feltéve, ha a pár megérti, hogy amennyiben nem tudjuk megoldani a felügyeletet, akkor távol maradunk.
Engem nem zavarna, han nem lenne alkohol, nem igazán iszom, anélkül is jól elvagyok, a férjem pedig egyáltalán nem iszik.
Ha kikötnék, hogy gyerek nem mehet, akkor oda viszont biztos nem mennék el..
Amúgy az alkohol nélküliséggel is az lenne a bajom, hogy ha megkívánok egy hideg sört ebben a nagy melegben, akkor nincs.... (?!) Esküvőn fura, de nem akadnék ki rajta, főleg ha tudnám az okát is.. (Mondjuk a legjobb barátnőm alkoholista apja részegen tönkretette az esküvőt, ha ő mondaná, hogy újra házasodik és nincs alkohol... teljesen megérteném, és támogatnám is ebben).
"Mint mondtam nincs olyan illető a környezetemben, aki ilyesmire lenne képes"
Ezt olyan szörnyülködve írod, mintha azt mondtam volna, mi lenne, ha kirabolnánk pár idős nénit az esküvő után.
Egyszerűen nem része az alkohol az életemnek. Idegen lenne. Olyan lenne, mintha mindennap feldobnék egy natúrsminket, az esküvőmön meg megjelennék smink nélkül, karikás szemmel, zsírosan csillogó bőrrel. Vagy mintha szülinapomra gyümölcstortát kérnék, amit utálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!