Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire lenne népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne népszerű (tlen) egy száraz esküvő?

Figyelt kérdés
Vajon melyik esküvőre mennének el kevesebben? Ahova nem hozhatják a gyerekeiket - ez az elmúlt hetekben nagy botrány volt - , vagy ahol egy csepp alkohol sincs?

#alkohol #száraz esküvő
2014. jún. 10. 00:17
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
70%

Mindkettőre elmennék. Nincsenek nagy igényeim: ha a pár úgy szeretné, hogy nincs alkohol, akkor nem akarok fönn rajta. Így nem megy a "harc" az autó miatt, hogy ki vezessen...

Gyerekem meg nincs még, de ha lenne, akkor is meg tudnám oldani, hogy valaki vigyázzon rá.

Esetleg úgy lehet az alkoholos problémát áthidalni, hogy csak sör van, azért az nem egy olyan "kemény" pia...

2014. jún. 10. 08:37
 22/58 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk a rokonság elég őszinte és nyílt, így ha valamelyik család gyereke irdatlanul neveletlen és kezelhetetlen, akkor el van mondva, hogy ha lehet inkább bízzák a nagymamára (a másik oldali), kortól függetlenül. Így a legtöbb esküvőn 0-18 éves korig mindenkorú gyerek van, de nem a falról kell leszedni típus. A nyűgösebb 2 év alattiakat pedig teljesen jól kezelik a szülők. A templomból roham léptekkel viszik ki ha csak egyet pisszen, anyakönyvezetőnél szintén. Így családi botrány még sose volt. Egyszer volt, hogy azt mondták 10-14 év alatti ha lehet ne jöjjön, de csak, mert olyan volt a hely, hogy az étterem tulaja nem nézte jó szemmel a gyerekeket, a párnak viszont ez az étterem volt az álma, mert egy gyönyörű erdő szélén volt, ahol először randiztak, így ebből sem volt botrány. Tehát nem tudom magam beleképzelni a helyzetbe, mert ránk nem jellemző a tiltsuk ki a gyerekeket típusú esküvő.

Száraz esküvő: hát, ez már fejfájósabb. Gyerekkorom óta azt látom, hogy a távolabbi rokonok is ilyenkor tudnak összegyűlni és valahogy hozzátartozik a családi rendezvényekhez, hogy előkerül a házi termelésű bor, pálinka, stb. Eddig egyszer voltam olyanon, hogy az alkoholista örömszülők miatt (mindkét oldal) nem volt tömény csak bor, sör, pezsgő a rokonok miatt. Senki nem háborodott így fel, az örömszülőket meg az egész rokonság figyelte, hogy csak ásványvizet igyanak... :D Szóval ahogy az előbb, nem igazán tudom elképzelni, mert nem jellemző ez se a családra. De mivel nem igazán iszom így elmennék, de biztos nem maradnék sokáig, mert eléggé feszengek nagyobb társaságban, képtelen vagyok ellazulni, azon meg segít 1-2 pohár sör, ha az nincs akkor egy idő után inkább hazamegyek a hajnali "mulatozás" helyett, mert egyedül ücsörögni az asztalnál elég unalmas.

2014. jún. 10. 08:38
 23/58 anonim ***** válasza:
22%
Én valószínűleg egyikre sem mennék el. Nem szeretem a diszkriminációt. Mondjuk az alkoholmentes esküvőt kibírnám, mert sem én nem vagyok egy nagy ivós, a férjem meg egyáltalán nem iszik. Csak maga az elv nem tetszik.
2014. jún. 10. 08:50
 24/58 anonim ***** válasza:
83%

Azért óriási különbség van aközött, hogy valaki, akit meghívtak az esküvőre, saját maga dönti el, hogy nem viszi a gyerekét és aközött, hogy megmondják előre, hogy nem viheti!

Ugyanez vonatkozik az alkoholmentes esküvőre is!

2014. jún. 10. 08:53
 25/58 anonim ***** válasza:
42%
Az esküvő rólatok szól, de ha már másokat is bele akarsz vonni, vendégeket hívsz az ő kedvükben is illik eljárni, hisz miattatok mennek, fontosak vagytok nekik, akkor ez fordítva is legyen meg. Ha a násznép nem iszik, akkor elég néhány üveg, de a semmi kicsit nonszensz számomra. Attól, mert lesz alkohol neked sem és a párodnak sem kell inni. Esetleg ha nem akartok erre költeni menjetek olyan helyre, ahol kapható, ha valaki inni akar meg tudja venni magának. Bár ez is furcsa számomra. A gyerek nélküliséggel nincs kifejezetten bajom, 2 fiam van de nem vinném, mert nem azért megyek egy esküvőre, hogy ott is őket figyeljem, illetve nem gyereknek való egy esküvő.
2014. jún. 10. 09:01
 26/58 anonim ***** válasza:
35%
Alkoholmentes esküvőre elmennék, ha közeli rokon/barát esküdne, de nem szívesen (nem azért mert alkoholista vagyok, de egy egy ilyen alkalommal jól esik egy pohár bor) és meglenne a véleményem. Oda, ahol kikötik, hogy nem vihetem a gyerekem nem tenném be a lábam, bármilyen közeli rokon is lenne. Én magamtól sem vinném el egyébként, mert egy 2 évesnek ez még nem való, de ha kitiltanák, azt nem tűrném.
2014. jún. 10. 09:13
 27/58 anonim ***** válasza:
41%

Szóval a többség toleranciája nulla....

Miért kell alkohol egy eskuvore? Aki anélkül nem képes jol érezni magat, azzal komoly problémák vannak. Ahogy azzal is, aki képtelen par órára elválni a gyereketol.....

2014. jún. 10. 09:15
 28/58 anonim ***** válasza:
65%

Nekunk szaraz eskuvonk volt de volt zenekar tanc gyerekek.

A mi csaladunkban senki nem fogyaszt alkoholt elvbol.

Jo hangulat volt senki nem volt reszeg.

Egy rokon hianyolta a sort neki hozott valaki 2 uveg citromosat a boltbol.

2014. jún. 10. 09:20
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem vagyok az a fajta, aki nem tudna elszakadni a gyerekétől, de az elszomorító lenne, ha vki a kettő közül jobban kiakadna azon, hogy nincs szesz. Értelmes társaság baromi jól el tud szórakozni alkohol nélkül is, nem létszükséglet.
2014. jún. 10. 09:35
 30/58 anonim ***** válasza:
38%

Akik azt írják, hogy az alkoholistákra "tekintettel" tömény ne, de bor, sör, pezsgő nyugodtan:

ti láttatok már alkoholistát?

Nekik BÁRMI, csak alkohol legyen! Egy alkoholista már nem az ízéért iszik.

Volt szerencsém olyanhoz, aki 5 literes kannában cipelte haza a házi bort, a másik meg 2 literes flakonban a húgy ízű, szénsavszegény sört és vedelte, míg taccs nem lett.

2014. jún. 10. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!