Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az sküvői torta?
Ha eredeti tiramisu, akkor nem is szabad egyébként 2 napig tárolni!
Veszélyes
2.
Egyébként a tortákat mindig előző nap készítik...
2-3 napos torta már állott..( cukrász mondta, én csak felsokgáltam, és tapasztaltam, mi az étteremben nem sütöttunk, de a délutáni rendezvényre délben mentünk az aznapos tortáért..)
Tehát 1 nap oké, csokisnak a 2 neccesen, de a többin nem, főleg, hogy nem úgy van, mint a szülinapozáskor, hogy előveszed a hűtőből, és felvágjaok, megeszitek, hanem őrákat áll majd kinn az asztalon, 2 napos torta esetében az már úgy problémás is lehet
Harmadiknak mindenképpen egy savanykásabb, friss túrós vagy joghurtos tortát készítenék - ezeknek kötelező is majd' 1 napot állnia a hűtőben! A gyümölcsöket pedig frissen tenném rá díszítésképp. Tehát pl. citromtorta, epres joghurttorta, málnás/áfonyás/stb. torta.
A csoki, tiramisu is meglehetősen édes, ezért szavaznék egy kevésbé édes verzióra harmadiknak :)
u.i.: 2 napot én sem hagynám állni, az már nem az igazi. 12 vagy 24 órát max.
A tiramisut pedig max. 3 napig szabad tárolni, hiszen friss, nyers tojás van benne! Elég nagy pofátlanság vendégeknek 2 naposan felszolgálni.
"A tiramisut pedig max. 3 napig szabad tárolni, hiszen friss, nyers tojás van benne! Elég nagy pofátlanság vendégeknek 2 naposan felszolgálni."
Egy gramm tojas sincs benne, nyugi.
9
Akkor nem hagyományos tiramisu torta... Csak mascarpone krémes;-)
-annak mehet a 2 nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!