Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű legyen a torta? Nálatok mi fogyott?
Figyelt kérdés
Egyféle legyen az egész vagy emeletenként más? Sokan vagyunk tehát 5-6 íz is belefér!2011. máj. 2. 16:23
1/12 anonim válasza:
Legyen marcipán izű az egész és egy vörös csaj szolgálja fel, úgy viszik majd mint a cukrot.
Hol lesz a rendezvény?
2/12 anonim válasza:
Szerintem legyen emeletenként más, hogy mindenki megtalálja azt, amit szeret. Például sokan vannak, akik nem szeretik a marcipánt, ők biztosan nem örülnének, ha ilyen lenne, viszont mások meg örülnének neki.
Szerintem legyen csokis, epres, vaníliás, oroszkrém, marcipán, citrom... szóval az ilyen "klasszikus" ízek.
4/12 anonim válasza:
Túrótorták, joghurttorták, oroszkrém. De a legfinomabb a feketeerdő!
A csoki és a dobostorta nem igazán jött be.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Ja, bocsi, most esik le, hogy valószínű, nem te akarod elkészíteni, csak az ízre vagy kíváncsi. Ez esetben is az emeleteset ajánlom, de akár 3 kisebb torta is lehet különböző ízekben (szerintem a klasszikus a csoki, nekem a kedvenceim még a gesztenye, feketeerdő, oroszkrém és a citromtorta).
7/12 Darcy01 válasza:
Én egyszer ettem egy esküvőn mandulaízű tortát. Nagyon finom volt!
8/12 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a remek marcipános ötletem?
Nem szeretitek a marcipánt vagy nem vagytok vörösek?
9/12 anonim válasza:
Szerintem emeletenként más legyen! Ami a legjobban fogyott: joghurt, puncs, csoki torta!
10/12 A kérdező kommentje:
Mi is arra gondoltunk, hogy emeletenként más ízű lesz.
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 3. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!