Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen arányban szállt be az esküvői költségekbe nálatok?
Nálunk a párom családjából voltak többen, és a vőlegényem pontosan tudta hogy anyukám részéről végesek a "tartalékok", így megegyeztünk az elején, hogy ki mennyi vendéget hív/ a vacsora költségei.
De van, hogy az ifjú pár ragaszkodik ahhoz, hogy majd ők állják, meg olyan is, hogy tartják magukat a fele-fele arányhoz...
Megbeszélés, kompromisszum kérdése. Talán az első olyan komoly KÖZÖS döntés, amiből lehet okulni....:)
Én olyan megoldást hallottam, hogy a vendéglátás költségét (étel+ital+sütemény) a vendégek számával arányosan állja a két család, a szertartás és a lagzi költségeit pedig felesben (önkormányzat díja, vőfély, zenekar, fotós stb.).
Nálunk nem így volt, mert mi fizettük a férjemmel, de ha a szülők fizetik, szerintem ez egy korrekt megoldás.
Az első vagyok,és nem tudom mire vélni a lepontozást.Egy kérdésre válaszoltam,hogy nálunk hogy volt.Mi ezen a nemtetsző??és már múltidő.Mért kell ezt lepontozni???
És semmit nem tudsz a körülményekről.Hogy mindeketten tanulunk,jövedelmünk nincs és a szülők fizettek mindent a vendégek arányában és egyikünket sem vet fel a pénz.
Egyszerűen már nem érdemes semmire válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!