Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ez így reális, nem tudom hogy hogy szokás. Esküvőnél ki mit fizet, milyen arányban?
Szóval, mivel még nem volt esküvőm, és a családunkban is régen volt esküvő, plusz a baráti körünkben sem volt mostanában ezért érdeklődöm, hogy az esküvőnél gondolom én közösen állják a zenekart, vőfélyt, terembérletet, díszítést, zenekart stb stb.(biztos hagytam ki). Persze a menyasszonyi ruhát, a koszorúslányok ruháját, azt én fizetném. Fogalmam sincs, hogy szokott ez menni. Segítenétek?
De a fő kérdésem az lenne, hogy azt lehet, hogy azoknak a vacsoráját fizetem én, akik én hozzám tartoznak(az én rokonaim-barátaim), a párom meg fizető az saját maga rokonsága megvendégelését, akiket ő hívott meg? A többit meg közösbe gondoltam. Ezt így lehet, vagy hogy szokás?
Ez nagyon változó.
De van egy szokás miszerint a menyasszony szülei fizetik az egész esküvőt...
Szerintem ahány ház annyi szokás...beszéld meg a vőlegényeddel.
Nálunk úgy volt, hogy spóroltunk ezerrel és a szülők adtak, amennyit tudtak.
Nem volt olyan, hogy én rokonom - te rokonod.
Azzal, hogy eldöntöttétek összeházasodtok, egymás rokonságát is "megnyeritek".
Nálunk úgy van, hogy mivel már együtt élünk 2,5 éve, ezért közös kasszán vagyunk. Volt egy kis félretett pénzünk, és abból kezdtük el az egészet, de anyuék is besegítenek anyagilag egy kicsit, amit mi vissza fogunk adni nekik, ha vége van. Szóval nálunk nincs olyan, hogy én vagy ő fizeti. Mi fizetjük.
Sok Sikert az Élethez, és Sok Boldogságot Kívánok!
22/L
TI fizetitek, nem pedig Te vagy Ő.
Éppen házasodni készültök, közösen kellene már gazdálkodnotok!
A szülőket, pedig pofátlanság lehúzni, kivéve ha ők ragaszkodnak a nagy esküvőhöz.
Sok sikert a "házasságotokhoz"....
A gyereknek is így fogtok vásárolni? "Most én veszem a pelenkát, mert az apjától kapott bébiételt." :-((
Ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!