Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ez így reális, nem tudom hogy hogy szokás. Esküvőnél ki mit fizet, milyen arányban?
Szóval, mivel még nem volt esküvőm, és a családunkban is régen volt esküvő, plusz a baráti körünkben sem volt mostanában ezért érdeklődöm, hogy az esküvőnél gondolom én közösen állják a zenekart, vőfélyt, terembérletet, díszítést, zenekart stb stb.(biztos hagytam ki). Persze a menyasszonyi ruhát, a koszorúslányok ruháját, azt én fizetném. Fogalmam sincs, hogy szokott ez menni. Segítenétek?
De a fő kérdésem az lenne, hogy azt lehet, hogy azoknak a vacsoráját fizetem én, akik én hozzám tartoznak(az én rokonaim-barátaim), a párom meg fizető az saját maga rokonsága megvendégelését, akiket ő hívott meg? A többit meg közösbe gondoltam. Ezt így lehet, vagy hogy szokás?
előző vagyok.
Természetesen a virágokat is a völegény fizeti.
A templomot pedig a násznagyok szokták felesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!