Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy jövünk ki jobban? (esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jövünk ki jobban? (esküvői torta)

Figyelt kérdés

Előzmény: nagy lakodalmakat szokás felénk rendezni, az esküvői torából pedig mindenki kap. Ezért nem ritka a 18 emeletes torta sem (ilyen mint a képen, csak több állvánnyal [link] és talán egyszerűbb díszítéssel)

A mi lagzink is nagy lesz, bár korántsem akkora mint az itt megszokott. Szeretnénk eltérni a "szokástól", így arra gondoltunk, hogy rendelnénk egy ilyesmi tortát [link] valamint néhány ugyanolyan ízű és alapanyagból készülő JÓVAL EGYSZERŰBB tortakorongot, ami nem kerül közszemlére, így jut mindenkinek és remélhetőleg olcsóbb. Mert abból a háromemeletesből nem jutna.

Kérdésem tehát a következő: hogy olcsóbb szerintetek:

1. kb 9 tortakorong állvánnyal, látványos díszítés

2. egy háromemeletes torta, az előbbinél bonyolultabb, szebb díszítéssel (mert sajnos megszólják az embert, ha nincs meg a szemgyönyör, és akkor ezzel kicsit kárpótolnánk az állványok nyújtotta "puccosabb" hatást) + néhány minimális díszítésű, egyszerű tortakorong, hogy jusson mindenkinek.

2011. aug. 16. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ilyesmit csináltatnék:) Egyszer majd én is ilyet szeretnék, tetszenek ezek a kis sütikből összeálló torták.

2011. aug. 16. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

No felénk ez is megoldott :) Az ajándék mellé a meghívottak szoktak hozni egy-egy torta korongot. Már csak arra kell figyelnünk, hogy hazafele ne ugyanazt vigyék :)

Szerintem ha a külön tortakorongos verziónál maradsz, akkor azt egy másik cukiban rendeld meg. Csak csupán alap torta korongot. Még akár ha te díszíted is olcsón kijössz vele. Ha érted mire gondolok.

2011. aug. 16. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ugye az a kérdés, hány szeletes tortát szeretnétek.

nekünk 120 szeletes volt, 3 emelet, mindhárom különböző ízű. Síma fehér, és csokiból volt rá apró indás virágminta festve, az egészre. nagyon szép volt, és nem mindennapi. erre mondtak az egyik helyen 75ezer ft-ot, a másikon kiszállítással együtt 35ezer ft-ot. egyébként nagy trükk, hogy nem mondod meg, h esküvőre lesz, ez farag le keveset az árból...

2011. aug. 16. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező, belinkelted azt a tortád, amit én is szeretnék: a második a nyerő nálam. olcsóbb is, a szemgyönyör is meg van, tehát szerintem az a nyerő.
2011. aug. 16. 15:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekünk olyan 300 és 350 szelet között kellene...
2011. aug. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!