Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire lenne népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne népszerű (tlen) egy száraz esküvő?

Figyelt kérdés
Vajon melyik esküvőre mennének el kevesebben? Ahova nem hozhatják a gyerekeiket - ez az elmúlt hetekben nagy botrány volt - , vagy ahol egy csepp alkohol sincs?

#alkohol #száraz esküvő
2014. jún. 10. 00:17
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
74%

Nincs alkohol?'? Sokáig biztos nem maradnék!

Nem vihetek gyereket, mert a pár kijelentettr? Egyszer volt ilyen esküvőhöz szerencsém, bár akkor még nem volt meg a gyerek, de a barátaink mesélték, hogy őket kifejezetten gyerek nélkül hívták. A poén az volt, hogy volt gyerek az esküvőn...a pár gyereke...a menyasszony a saját fia elől menekült, hogy a másfél éves totyogós fia nehogy összefogdossa a makulátlanul fehér ruháját... Elég szánalmas volt!

Amúgy mi ez az új módi, hogy a családok nem vihetnek gyereket? Értelmes felnőtt tudja, hogy mikor zavaró a gyereke viselkedése és tuti azon lesz, hogy a násznépet ne zavarják kicsit sem!

Vagy ezt valami hibbant menya találta ki (ehet az, akinek az esküvőjén mi voltunk...), mert elvonják a figyelmet róla?

2014. jún. 10. 05:38
 12/58 anonim válasza:
54%

Én azt hittem, hogy gyerek a sok ittas ember miatt ne menjen. És így vagy vagy lenne. De ez így furcsa.

Ha van barátod/ rokonod, akit nagyon szeretsz és Ő iszik akár így akár úgy. Szerintem legyen, mert persze a Ti napotok, de Velük szeretnétek ünnepelni és nem túl nehezen megoldható dolog. (Amennyiben éppen ihatok - nem vagyok terhes, nem szoptatok, nem lenne gyerekem - Mennék, de vinnék magammal a táskámban :D )

Ki kötnék, hogy nem vihetem a gyerekem, nem mennék. Mert így Ő egy nem kívánatos személy ott, ami akkora bunkóság, hogy fáj. Akármennyire is szeretném az illetőt.

2014. jún. 10. 06:09
 13/58 anonim ***** válasza:
55%
o.O Számomra érdekes lenne ,hogy egy esküvőn a násznép "bambit " kortyolgat ,mint valami babazsúron ! Egyébként nekem egyik verziód sem valami szimpi . Neked mint vendéglátónak gondoskodnod kell ,hogy a vendégeid jól érezzék magukat ,még akkor is ,ha te mondjuk antialkoholista vagy . (Egyébként csak a lányunkkal (9) tudnánk eleget tenni a meghívásnak ,mivel nincs kire bíznunk . Augusztusban nálunk is aktuális a dolog ,mivel hivatalosak vagyunk esküvőre ,de CSALÁDOSTÓL !)
2014. jún. 10. 06:16
 14/58 anonim ***** válasza:
68%

Egy alkoholmentes esküvőre szívesebben elmennék, mint egy gyerek-nélkülire.

Elvégre az esküvő nem az ivásról szól.

2014. jún. 10. 06:52
 15/58 anonim ***** válasza:
64%

Nem mennék olyan esküvőre, ahová nem vihetem a gyerekemet, ha akarom. Nyilván nem csecsemőre gondoltam, és az én felelősségem lenne, hogy ne zavarja a násznépet. De így kikötni, hogy nem vihetem, számomra sértő lenne..Gyerekek jól szokták érezni magukat az esküvőn..

Alkohol mentes? Oké, nem kapunk, én meg nem adok annyi nászajándékot, amennyit az ara elvárna. Mert azért egy sört, vagy egy pohár bort ihassak már vacsora közben.

Na, jó, bevallom, falun lakunk, itt elképzelhetetlen lenne gyerek, és alkohol nélkül.

Nyilván a rokonság, baráti kör is meghatározó a kérdés eldöntésében.

2014. jún. 10. 07:08
 16/58 anonim ***** válasza:
73%

Esküvőre mindkét spesetben mennék, lagzira egyik esetben sem.

Gyerek: pedig nem feltétlenül vinném, de szerintem felháborítő, hogy a gyereket manapsága házasulő párok nyűgnek tekintik, vagy nem veszik a családhoz tartozónak, vagy tán még emberszmba sem. Tehát ha ilyen kikötés lenne, elvből nem mennék( nem tudnék nagyon szeretni valakit, aki így áll a gyerekkérdéshet, úgyhogy itt bezárult a kör, pedig nekem még nincs is gyekem, tehát nem vagyok ősanya, vagy mi..

Alkhol:

Annak elelnére,hogy én szeretek alkoholt mértékkel fogyasztani, jól tudnám magam érezni nélküle, de egy teljesen alkoholmenetes buli összességében általában sótlan, mert a legtöbb embernek kell az ellazuláshoz, így ne lenne kedvem hozzá, mert garantáltnak tartom, hgy nem lesz az igazi a hangulat, ráadásul azt tapasztaltam, hgy alkohol nélkül senki nem bírja az ébrenlétet addig, mibt alkohollal, tehát a buli1 kor meghalna kb..

Egyébként ez a verzió nálunk sem volna elképzelhető az ismerősi körben.

2014. jún. 10. 07:09
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem szörnyülködtem :-) és hogy jól érezzem magam sincs szükségem alkoholra.

Csak nekem furcsa az egész, ahogy az is az lenne, ha vega pár esküvőjén csak vega ételeket szolgálnának fel :-)

2014. jún. 10. 07:10
 18/58 anonim ***** válasza:
39%

Inkább az alkohol, mint a gyerek nélkülire mennék. Mondjuk nincs gyerekem - majd ha lesz.

Nem iszok, párom se nagyon. De azt tudom, milyen jól tud esni melegben egy jól behűtött sör.

Oké, ne legyen rövid, esetleg csak 1x érkezéskor. De szerintem ha a sört kihagyod, nagyon kevesen lesznek éjfélre. Akkor aztán meg azért lesz a sértődés, hogy ajándékozás előtt elmentek.

És lehet, nem adnék annyi ajándékot sem. És nem azért, mert alkoholista vagyok, hanem mert a pár magasról tett a vendég 'igényeire', hogy jól érezze magát...

2014. jún. 10. 07:59
 19/58 anonim ***** válasza:
97%

Én mindkettőre elmennék. Alkoholt nem iszom, és undorodom a részegektől. Szóval nekem a száraz esküvő nem akadály.

A két ovis gyerekem is otthon hagynám a nagyival 1 éjszakára. Se nekik, se nekem nem nagy muri, ha folyton a sarkukban kell lenni, mert bezsongtak az egésztől, és arról szól a napom, hogy éhes, szomjas, pisilni kell, fáradt, összekenik magukat, rohangálnak stb stb.

2014. jún. 10. 08:17
 20/58 anonim ***** válasza:
94%

Az alkohol számomra nem létszükséglet, alkalmakkor megiszunk esetleg egy pohárral, de az nem zavarna ha nincs.

De ha kikötnéd, hogy nem vihetem a gyerekem, akkor biztos nem mennék.

2014. jún. 10. 08:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!