Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne népszerű (tlen) egy száraz esküvő?
Én nem iszom alkoholt, így ha nincs alkohol, nem zavar. Ha van, az sem :D Maximum ha a társaság kezd elázni, én inkább távozom. Nem bírom a részeg vagy becsiccsentett embereket.
Ha van kisgyerek, engem nem zavar. Ha nagyon neveletlenül viselkedik, az inkább. De egy gondos szülő tudja, hogy a gyereke szalonképes-e egy esküvőn, vagy nem.
Egyébként három hete volt az öcsém esküvője, és ott volt a mostohanagyanyám, aki 2 éve megvádolt azzal, hogy elloptam tőlük a nagyapám bélyeggyűjteményét. Szerintem egyébként valamelyik unokája lophatta el, de valamiért rám fogta. Nos, én ehhez a mostohanagymamához odamentem, és két puszival köszöntöttem. Lesült a bőr az arcáról, ahogy láttam. Szóval egy nagyobb társaságban elkerülöm azt, akivel nem kívánok kapcsolatot tartani.
"Persze el lehet fogadni, hogy más iszik, de attól, hogy elfogadnom még nem fogok más szórakozásáért fizetni"
Ha nem akarsz más szórakozásáért fizetni, akkor nem kell lagzit szervezni, az ugyanis arról szól, hogy te finanszírozod a többiek szórakozását.
Persze, ha a sárgaföldig leisszák magukat, és nem tudnak viselkedni, az undorító. De ilyen kulturálatlan parasztokat meg nem kell meghívni, ezek többnyire józanon is ennyit tudnak. De attól, hogy valaki megiszik 2-3 pohár bort vagy pezsgőt, esetleg vacsi előtt lehúz egy pálinkát, szerintem nem dől ám össze a világ. Nem minden ennyire fekete meg fehér, hogy vagy nem iszik az ember, vagy teljesen lealjasodik. És aki iszik néha, az sem feltétlenül alkesz, és az sem biztos, hogy ilyenkor eszméletlenre issza magát, csak mondjuk megissza az említett 2-3 pohár bort.
Amúgy szerintem ha vendégeket hívsz, illik azt is figyelembe venni, hogy NEKIK mi az igényük, és hogy ők jól fogják-e érezni magukat, különben kár meghívni őket.
"Akik azt írják, hogy az alkoholistákra "tekintettel" tömény ne, de bor, sör, pezsgő nyugodtan:
ti láttatok már alkoholistát?"
Nem az alkoholistákra való tekintet miatt írtam. Igen, láttam már alkoholistát. Viszont nem gondolom, hogy esküvőre őket meg kéne hívni, így nem tudom, hogy jött ez ide.
A sört azért írtam, hogy belefér, mert kellő mennyiségű étel elfogyasztása esetén ha valaki megiszik pár üveg sört, akkor még meg se látszik rajta. A tömények azért veszélyesebbek, mert ha az ember elkezdni keverni egymással, vagy borral/sörrel, akkor igen könnyen be lehet tőle rúgni.
Ha ezzel szemben egyféle pia van és abból se túl sok, akkor nem valószínű, hogy négykézláb fog mászni a násznép az asztalok alatt.
Én mindkét esküvőre szívesen mennék. A gyerekeket itt Németországban soha nem viszik, mert nem illik, és ritka, hogy külön meghívják őket. Csak közeli család, pl. testvérek, unokatestvérek esküvőjére szokás vinni őket. Szóval nekem ez a normális.
Az alkohol hiánya sem zavar.
"Persze el lehet fogadni, hogy más iszik, de attól, hogy elfogadnom még nem fogok más szórakozásáért fizetni"
De a lóvét azért szórják, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!