Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne népszerű (tlen) egy száraz esküvő?
Én egyikre sem mennék el.
Gyerek: Szerintem bunkóság úgy hívni valakit, hogy kizárja a gyereket belőle. Nyilván nem csecsemőről van szó, de egy gyerek nagyszerűen tudja érezni magát egy lagziban. Ez a mai undorító világban egyre elterjedtebb, mintha a gyerek valami visszataszító dolog lenne, régebben még ilyen fel sem merült. Mivé lesz a világ ahol már a gyerekek is zavarnak??
Alkohol: Számomra sértő lenne ha azért nincs alkohol a vacsorán, mert félő hogy úgy berúgunk mint a csacsi és nem tudnánk viselkedni. Nem szoktam inni, de ne bánjanak velem úgy mint egy óvodással aki nem tudja a mértéket. Egy esküvőn elképzelhetetlen hogy ne innék meg egy pohár bort vagy egy likőrt. Elég szánalmas és nevetséges mindkét kikötés.
Nekünk majdnem alkoholmentes esküvőnk volt,csak egy pohár pezsgő volt,amivel koccintottunk,minden más alkoholmentes (viszont voltak nagyon finom alkoholmentes koktélok)
Mi nem iszunk szinte soha,viszont mindkettőnk oldaláról több az olyan,aki nem ismeri a mértéket,így egyszerűbb volt enélkül.
Háborogtak egy sort,de nem érdekelt,nekem senki ne legyen részeg az esküvőnkön. (nem volt lagzi,csak vacsi)
miert kell lepontozni amiert megirtam hogy nem volt alkohol az eskuvon.
Miert baj ha egy csalad elvbol nem fogyaszt alkoholt?
Nem ertem miert elkepzelhetetlen ha egy csald jol erzi magat pia nelkul.
én elmennék gyerek nélkül, egy éjszakára le lehet a gyerekről szakadni
alkoholmentesre is elmennék, aki cask piával tud szórakozni az maradjon otthon és igyon!
Nálunk nem voltak gyerekek, de nem tiltottuk ki őket, egyszerűen senkinek nincs gyereke azok közül, akiket meghívtunk. 24 és 25 évesen házasodtunk tavaly, a barátaink velünk egyidősek vagy pár évvel idősebbek, szóval elég fiatalok, még csak nem is házas a 99%-uk, nemhogy babázna. Egy párnak volt 2 gyereke, megkérdeztem, hogy szeretnék-e elhozni őket. Ők visszakérdeztek, hogy lesz-e más gyerek, mondtam, hogy nem, ezért nem hozták, ennyi. De eszembe nem jutott volna megtiltani, szerintem is bunkóság.
A száraz buli meg hááát... attól még, hogy te nem iszol, nem kell másnak is megtiltani. Nálunk fogyott a pia bőven, pláne mert sok volt a fiatal, ittak derekasan, de MINDENKI tudott normálisan viselkedni végig, nem volt ebből gond. Ha értelmes emberek, tudják a mértéket, és tudják hogy kell viselkedni, ha meg nem értelmesek, nem kell meghívni őket. Ha kitiltod a piát, szerintem egy borzasztó lapos és rövid lagzid lesz, mert lehet, hogy te amúgy sem innál, de a vendégek nagy része a vacsi után kb. 1 órával el fog húzni, ha nem kap semmi hangulatfokozót. Tudod, eszik, teli hassal ellustul, nem lesz kedve táncikálni hajnalig.
Nekem nincs bajom az alkoholmentességgel, sokáig antialkesz voltam, aztán megtört a jég, mert találtam olyan itókát, amit én is szeretek. De kibírom nélküle, nem a pia határozza meg a jókedvemet.
Gyerektelen esküvővel se lenne bajom, emlékszem rá, hogy gyerekként, azon kívül hogy hercegnő-ruhába lehet bújni (koszorúslány), más örömöm nem volt benne, csak azt hallgattam állandóan hogy ne csináld ezt, ne csináld azt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!