Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire lenne népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne népszerű (tlen) egy száraz esküvő?

Figyelt kérdés
Vajon melyik esküvőre mennének el kevesebben? Ahova nem hozhatják a gyerekeiket - ez az elmúlt hetekben nagy botrány volt - , vagy ahol egy csepp alkohol sincs?

#alkohol #száraz esküvő
2014. jún. 10. 00:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
87%
22-es vagyok, azért nem volt tömény az esküvőn, mert azt stikában tudták volna inni. Bor, sör, pezsgőnél viszont valaki mindig észrevette, hogy próbálkoznak és max 1-2 korty után kivette a kezéből. 2-3 ilyen után már nem próbálkoztak, mert nekik volt égő, hogy a saját gyereküket az esküvőjükön égetik. Ennyi jóérzés még volt bennük. Persze nem is maradtak hajnalig, éjfél körül leléptek, hogy fáradtak, valószínűleg hazamentek berúgni. De addig legalább úgy ahogy viselkedtek.
2014. jún. 10. 10:17
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak nagyobb alkalmakkor iszom, 29 éves vagyok, eddig 4x ittam magam vidámra, szóval nekem sem része az életemnek az alkohol, megvagyok nélküle, így a száraz esküvőre én elmennék, ám, ha kikötnéd, hogy gyerek ne jöjjön, akkor nem mennék el, mert nem tudnám addig elhelyezni őt, nagyszülők 200 km-re laknak, aktívak, tehát ennyiből aggályos lenne a részemről, és nem mennék :)
2014. jún. 10. 10:25
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Én epilepsziás vagyok, ezért nem ihatok, de a mi esküvőnkön is volt alkohol és nagyon jól sikerült. Vőlegényként amúgy se illett volna berúgnom, szóval nekem ez nem fájt. Viszont a legénybúcsúm alkohol mentes volt, és nagyon jól sikerült. Persze nem is kocsmában voltunk, hanem egy kalandparkban.
2014. jún. 10. 10:27
 34/58 anonim ***** válasza:
71%
Nekem kifejezetten sértő lenne ha a meghívón az állna gyerek nélkül gyertek.Most vagy az egész családomat hívod vagy ne is hívjál.Az más kérdés ha úgy ítélem meg nem viszem el vagy hamar hazaviszem hogy más vigyázzon rá.Utálod a gyerekeket?Az alkohol mentes lagzi nem háborítana fel ennyire.Max hamar vége lesz és nem lesz egy nagy hangulat.
2014. jún. 10. 10:34
 35/58 anonim ***** válasza:
40%

Én egyikre sem mennék el.

Gyerek: Szerintem bunkóság úgy hívni valakit, hogy kizárja a gyereket belőle. Nyilván nem csecsemőről van szó, de egy gyerek nagyszerűen tudja érezni magát egy lagziban. Ez a mai undorító világban egyre elterjedtebb, mintha a gyerek valami visszataszító dolog lenne, régebben még ilyen fel sem merült. Mivé lesz a világ ahol már a gyerekek is zavarnak??

Alkohol: Számomra sértő lenne ha azért nincs alkohol a vacsorán, mert félő hogy úgy berúgunk mint a csacsi és nem tudnánk viselkedni. Nem szoktam inni, de ne bánjanak velem úgy mint egy óvodással aki nem tudja a mértéket. Egy esküvőn elképzelhetetlen hogy ne innék meg egy pohár bort vagy egy likőrt. Elég szánalmas és nevetséges mindkét kikötés.

2014. jún. 10. 10:49
 36/58 anonim ***** válasza:
78%

Nekünk majdnem alkoholmentes esküvőnk volt,csak egy pohár pezsgő volt,amivel koccintottunk,minden más alkoholmentes (viszont voltak nagyon finom alkoholmentes koktélok)

Mi nem iszunk szinte soha,viszont mindkettőnk oldaláról több az olyan,aki nem ismeri a mértéket,így egyszerűbb volt enélkül.

Háborogtak egy sort,de nem érdekelt,nekem senki ne legyen részeg az esküvőnkön. (nem volt lagzi,csak vacsi)

2014. jún. 10. 11:39
 37/58 anonim ***** válasza:
63%

miert kell lepontozni amiert megirtam hogy nem volt alkohol az eskuvon.

Miert baj ha egy csalad elvbol nem fogyaszt alkoholt?

Nem ertem miert elkepzelhetetlen ha egy csald jol erzi magat pia nelkul.

2014. jún. 10. 11:43
 38/58 anonim ***** válasza:
69%

én elmennék gyerek nélkül, egy éjszakára le lehet a gyerekről szakadni

alkoholmentesre is elmennék, aki cask piával tud szórakozni az maradjon otthon és igyon!

2014. jún. 10. 11:59
 39/58 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk nem voltak gyerekek, de nem tiltottuk ki őket, egyszerűen senkinek nincs gyereke azok közül, akiket meghívtunk. 24 és 25 évesen házasodtunk tavaly, a barátaink velünk egyidősek vagy pár évvel idősebbek, szóval elég fiatalok, még csak nem is házas a 99%-uk, nemhogy babázna. Egy párnak volt 2 gyereke, megkérdeztem, hogy szeretnék-e elhozni őket. Ők visszakérdeztek, hogy lesz-e más gyerek, mondtam, hogy nem, ezért nem hozták, ennyi. De eszembe nem jutott volna megtiltani, szerintem is bunkóság.

A száraz buli meg hááát... attól még, hogy te nem iszol, nem kell másnak is megtiltani. Nálunk fogyott a pia bőven, pláne mert sok volt a fiatal, ittak derekasan, de MINDENKI tudott normálisan viselkedni végig, nem volt ebből gond. Ha értelmes emberek, tudják a mértéket, és tudják hogy kell viselkedni, ha meg nem értelmesek, nem kell meghívni őket. Ha kitiltod a piát, szerintem egy borzasztó lapos és rövid lagzid lesz, mert lehet, hogy te amúgy sem innál, de a vendégek nagy része a vacsi után kb. 1 órával el fog húzni, ha nem kap semmi hangulatfokozót. Tudod, eszik, teli hassal ellustul, nem lesz kedve táncikálni hajnalig.

2014. jún. 10. 12:03
 40/58 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nincs bajom az alkoholmentességgel, sokáig antialkesz voltam, aztán megtört a jég, mert találtam olyan itókát, amit én is szeretek. De kibírom nélküle, nem a pia határozza meg a jókedvemet.

Gyerektelen esküvővel se lenne bajom, emlékszem rá, hogy gyerekként, azon kívül hogy hercegnő-ruhába lehet bújni (koszorúslány), más örömöm nem volt benne, csak azt hallgattam állandóan hogy ne csináld ezt, ne csináld azt...

2014. jún. 10. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!