Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyesmi ruha elmegy esküvőre?
Figyelt kérdés
Ilyesmi ruhát néztem ki, csak a csillogós virágok nincsenek rajta. Gondolkodom egy világosabb színben esetleg, de a sötét is tetszik. Ez elmegy esküvőre és lagziba, vagy sok?
2014. jún. 9. 12:13
1/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Nekem is ehhez hasonló az esküvőre/színházba/ünnepségre járós ruhám.
2/9 anonim válasza:
Nem rossz,de gy világosabb szín jobb lenne,hiszen ez egy esküvő.A virág egyébként nem rossz ötlet
3/9 anonim válasza:
Csinos a virágok nélkül (vele kicsit olyan kínai:), a színe is jó. Nem kell világosban lenned, nincs ilyesféle illemszabály vagy előírás. A fekete nem illik, a sötétkékkel semmi gond. Nyugodtan felveheted.
4/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen oké a ruha, a virágok nélkül még jobb is.
6/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, ha hallgatsz a többiekre és kevésnek gondolod, kiegészítőkkel sokat tudsz rajta javítani.
Szerintem a kiöltözés mértéke attól is függ, hogy milyen közeli rokon/barát házasodik.
9/9 A kérdező kommentje:
A párom egy jó barátjának lesz a lagzija. Nem akarom túlzásba vinni a kiöltözést, egy ilyen földig érő ruhát már soknak éreznék, amik viszont kevésbé lengék, kiemelik az alakot, nem állnak jól. Elég széles a csípőm.
2014. jún. 12. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!