Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári, kb. tízfős esküvőre szerintetek bevállalható egy ehhez hasonló ruha (menyasszonynak)?
A kettő közül természetesen a fehérre gondoltam és ennek a ruhának egy térdig érő változatára.
A "hasvillantás" megítélése érdekelne! Illetlenebb, mint kitenni a fél mellet egy pántnélküli menyasszonyi ruhában?
Szerintem nincs vele semmi probléma, szolid, nem teljesen átlátszó és csak kis részen "mutat", nem zavaró. Nekem a felső része nem tetszik, olyan "ráakasztott" jellege van, de ízlések és pofonok.
Szerintem egy ilyen menyasszonyi ruha sokkal kirívóbb és "gátlástalanabb" még is láttam már ilyet templomban is...
Hasonló ruhám volt, csak a hasam nem látszott ki, de szerintem teljesen rendben van így csipkével.
Tökéletes.
Igen, vágom azt a kérdést, én is kommenteltem, kegyetlen volt az a ruha:D:D
Köszönöm! :)
Hú, 2-es, az a ruha! Kb. mintha elfelejtett volna felöltözni a menyasszony. :D
Jó, de a hasvillantás alatt lefedném egy szaténszalaggal, varrónő 3 perc alatt belevarrja.
Az meg, hogy ízlésesebb a hasvillantás mint a fél mell, kb. olyan kifogás, minthogy mégis jobb a wc mellé pisilni mint kakilni...
Mindkettő ízléstelen.
Szerintem szép, de csak akkor vállald be ha teljesen lapos a hasad, és semmi sem buggyan ki akkor sem, ha leülsz.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!