Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben Ti elmondanátok, vagy jobb, ha kimaradok ebből?
Ma megtudtam, hogy a nyár végén házassodó legjobb barátnőmet megcsalja a vőlegénye, egy másik nagyon jó barátnőnkkel.
Elmondanátok, vagy jobb, ha hallgatok, mert ez nem az én ügyem?
Hát látod, a végén csak te lettél a szemét...jobban át kellett volna ezt gondolni, és konkrétan nem neked kellet volna közölni :( Még az is jobb lett volna, ha az anyjától kapja a hírt. De azért légy vele most elnézőbb, mint máskor. Ő valakivel már elképzelte a jövőjét, össze akarta kötni egész hátralévő életét, és most egy sorsfordító hírt kapva tőled, ez mind összetört. Újra kell terveznie mindent, le fog égni az egész családja előtt, a legfontosabb személyben csalódott, ezzel a biztonság eltűnik az életéből, az önértékelését pedig a béka s*gge alól kell majd előbányászni. Nagy szüksége lesz rád! A veszteség=gyász, a gyászt pedig lassan dolgozzuk fel, és köztudottan az első lépése a tagadás, itt olvashatsz a többiről, ami biztosan el fogja érni a barátnődet is [link]
Ha most okos vagy és elnéző, akkor a barátságotok megmaradhat, meg is erősödhet, és bocsánatot fognak tőled kérni mindannyian. Ha megharagszol, akkor örökre elveszíthetitek egymást.
37-es voltam
51es és 53-as! Leírni sem tudtátok volna szebben. Osztom a véleményüket. Te mindent megtettél, te már biztosan nyugodtan fogsz aludni.
De mégis van egy kis bibi... bár ez a jövő zenéje. Ha a barátnőd konrkétan téged hülyének nézett és egy jellemzést hozott rólad, amivel pedig téged bántott meg, hogy csak ennyit néz ki belőled. Na de ha 2 nap múlva úgy fog felhívni hogy "jajj képzelt a Sanyi hozott nekem csokit meg virágot meg főzött meg cuki meg nyali" akkor valószínűleg nem fogta fel a drága barinő hogy mivan. Ha te támogatod az esküvőjét a továbbiakbak és emellett végignézed ahogy koszorúslánykodik amjd a szerető is, akkor ezzel elismered hogy tévedtél és hogy kitaláltad és hogy irigy voltál. Viszont ha továbbra is ellenzed az esküvőt és hogy semmiylen formában nem akarsz részt venni a bulikon azon el fog gondolkodni a nagyságos asszony. Ha neki is te vagy a legjobb bnője, akkor nem akarja majd nélküled csinálni, és le fog veled ülni dumálni bővebben.
Hát igen.. én azért mondtam a bizonyítékot.
8-as vagyok.
Elmondta a lakótársam neki, hogy mi volt és azt is bevallotta (én se tudtam), hogy az elmúlt 2 hónapba nem ez volt az első eset.
Nem hisz nekünk. Szerinte ez csak a mi szánalmas, gyerekes próbálkozásunk, hogy neki semmi boldogsága ne legyen.
Ezek után felőlem legyen nagyon boldog egy hazug, aljas disznóval. Remélem évek múlva se fogja megbánni, hogy most minek járat le az ismerősök előtt. Képes volt facebookon megosztani egy közös képünket azzal a címmel, hogy " Itt még boldog voltam, mert nem tudtam kiket hívok barátoknak."
Aztán pedig a kép alatt próbál provokálni, de nem megyek bele a játszmába.
Tudom, hogy igaz.. tudom, hogy mit láttam, és az Ő szégyene lesz minden, amit most csinál, amikor kiderül, hogy igazat mondtunk.
gyász folyamata..a tagadás..
egyébként nekem furcsa ez a hozzáállás
Mármint nekem sokkal kevésbé éles helyzetben (tiniként) mondta el a barátnőm, hogy megcsal a barátom, én elhittem, igaz volt (ráadásul kiderült, hogy ez az eset csak 1 volt, volt több is)
Azt hiszem én tudtam, hogy a barátnőm sosem hazudna nekem, mert a barátnőm.
viszont neki ez a kapcsolat sokkal mélyebb, az életét tervezi ezzel a férfival, a tagadás kevésbé fáj.
Ha a lakótársadnak sem hisz akkor sajnos azt kell mondjam, hogy ha rájön, hogy igazatok van, sem fog hozzátok fordulni.
Túlságosan szégyellni fogja magát, hogy elétek álljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!