Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek étteremben volt az esküvői vacsorája az italkérdést hogy oldotta meg? Mindenki rendelt a felszolgálóktól és a végén egyben fizettétek, vagy ki volt rakva egy "italos asztal" és mindenki odajárult? Szerintetek melyik a jobb megoldás?
Ahol én dolgoztam egy esküvőn, ott a megérkezéskor volt italos asztal és mi töltöttük ki, amit kértek. Majd elmentek a lagzira. Megérkezéskor pezsgős fogadás a bejáratnál. Vacsora közben pedig szervírozókocsival jártunk körbe és töltöttük ki mit kért.
A sörök és üdítők pedig az asztalokon voltak 6-8 főként kitéve.
Én voltam olyan helyen ahol ki volt rakva és töltögetve is előre(így gyorsabb volt) Nálunk kérni kellett nem a pincértől, tehát nem vitték ki hanem a pultnál (de ez nem volt nagyon elkülönítve az asztaloktól)De nem volt fölösleges töltögetés, ,,igyál velem, kiönti, koccint, otthagyja, amit kértek megitták, reggel fizettünk.Persze kötelező koccintásoknál a vőfély kihordta mindenkinek.
Voltam olyan helyen is, ahol a ebéd, vacsi, süti, üdítő adott volt, egy kör alkoholt fizetett a pár, a többi önköltséges volt.Senki nem panaszkodott miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!