Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen helyzetben Ti elmondanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben Ti elmondanátok, vagy jobb, ha kimaradok ebből?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam, hogy a nyár végén házassodó legjobb barátnőmet megcsalja a vőlegénye, egy másik nagyon jó barátnőnkkel.

Elmondanátok, vagy jobb, ha hallgatok, mert ez nem az én ügyem?

2014. jún. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
88%
Ezt kívánod a barátnődnek?? Ilyen kapcsolatra alapozza a házasságát, majd családot, életet? A gyomrom forog, hogy még kérdés-e, hogy elmondd-e neki vagy sem! Erkölcsi minimum egy barát részéről, hogy elkapjuk a barát kezét, mielőtt szakadékba ugrik a tudta nélkül!
2014. jún. 4. 15:36
 22/68 anonim válasza:
87%
Nem értem, miért habozol. Ez a srác éppen házasodni készül nem pedig járogatnak. Erre vannak a barátok, hogy segítsenek, ha egy ilyen seg*fejjel kerül össze az ember. Ha megtudnám, hogy az egy barátom ilyet eltitkol előlem, elgondolkodnék rajta, hogy kell e nekem ilyen barát aztán elküldeném a búsba. - Persze, lehet úgy kapcsolatban lenni, hogy csak úgy együtt vagyok valakivel és tengünk lengünk, de azt nem fogom elvenni feleségül és ezt tudjuk egymásról. Na ez nem olyan szitu. Szóval igen, én elmondanám.
2014. jún. 4. 15:38
 23/68 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben (megcsalt fél vagyok). Soha senkinek nem kívánom, hogy hónapokig mindenki átverje a baráti köréből, olyan nevetséges indokkal, hogy " ne sérüljön egy botlás miatt" . Undorító az ilyen, azóta alig tudok megbízni bárkiben is. A két barátnőm tett be nekem. Az egyik együtt volt párommal, a másik meg asszisztált hozzá... szóval kussban maradt.

Nem is értelek, hogy miért nem csinálsz már végre valamit. Most őszintén, nem fordul fel a gyomrod? És még képes a vőlegény olyat mondani, hogy "kiakarom élni magam" .Gusztustalan. Remélem kétszeresen visszakapják ezt az élettől, az ilyen férgek...

2014. jún. 4. 15:49
 24/68 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt:

Ha jó barátnőnek tartod magad, elmondod.

2014. jún. 4. 15:51
 25/68 anonim ***** válasza:
100%
A nyár vége nemsokára itt lesz. Minél hamarabb kellene tisztázni. Igen, elmondanám, mert ilyen háttérrel nem szabad házasságot kötni.
2014. jún. 4. 15:54
 26/68 anonim ***** válasza:
94%
hát velem hasonló történt, bár ott én is benne voltam a háromszögben. elmentem egyszer bulizni, összekadatam egy sráccal, semi nem volt csak csókolóztunk. még aznap este kiderült, hogy ő az akkori jó barátnőm pasija (elég különleges vezetékneve van a srácnak, de csak azután tudtam meg a teljes nevét, hogy történtek dolgok, és ekkor állt össze a kép). a srác könyörgött, hogy ne mondjam el. 4 évig bírtam, de a 4 év alatt tényleg legeslegjobb barátnőkké váltunk, és egyszer úgy döntöttem, nem bírom tovább magamban tartani. elmondtam a barátnőmnek, de azt is, hogy én akkor még nem tudtam, hogy ki a fiú. ennek már egy éve, de a lány azóta se áll velem szóba, letiltott mindenhol, stb. nem is keresem, szerintem én ebben a szituban nem hibáztam, max annyit, hogy hamarabb el kellett volna mondanom. nem szakítottak egyből, kb 3 héttel később mondta egy közös ismerős, hogy befejezték. őszintén szólva nem bánom. az igaz, hogy elveszítette a legjobb barátnőmet, de legalább otthagyta a pasit.
2014. jún. 4. 16:33
 27/68 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy el kell neki mondanom, de akárhogy csinálom az egyik barátnőmet elveszítem. (Igen, a lakótársam gerinctelen, de szeretem és nekem még sose ártott). Viszont nem tudom végig nézni, hogy hülyét csinálnak a legjobb barátnőmből.

Este találkozunk addig összeszedem magam.

2014. jún. 4. 16:46
 28/68 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretem és nekem még sosem ártott..."

Ami késik, nem múlik. Most épp más pasijára gerjed, holnap a tiédre. Ne aggódj!

2014. jún. 4. 16:48
 29/68 anonim ***** válasza:
79%
Biztos kitalálnék valamit, hogy a barátnőm saját szemével lássa mi folyik a háta mögött. Ahogy előtted lebuktak úgy lebukhatnak a leendő feleség előtt is ...
2014. jún. 4. 16:56
 30/68 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jól esne, ha a barátnőm elmondaná.
2014. jún. 4. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!