Elmondanatok, hogy mit utaltok annyira Evaban, es hogy miert szeretnetek, hogy kiessen a jatekbol? Esetleg azt, hogy pl. : Gigi, es Aniko miben jobb nala? Ne tamadjatok, valaszoljatok:-)
Igazából nem kéne válaszolnom, mert én bírom Évát, de akkor is megteszem
Én nagyon bírom Évát! Rengerteg hibája van ez tény! DE igyekszik. Mikor lehurrogták, hogy lusta és nem csinál semmit, akkor is igyekezett változtatni ezen.
Hogy idegbeteg? Nem!! Csak könnyű megbántani, mert igazából egy nagyon érzékeny ember.
Lehet néha "gonosz" de ő egyenes ember, mert a háta mögött sose kavar senkinek, és akik ennek az ellenkezőjét állítják azok MUTASSANAK videót!!!
Ellenben Anikó, Gigi, és Zsófi, akik leginkább bántják, ők az ember háta mögött áskálódnak.
Sajnálom Évát nagyon, mert emberileg nem rossz ember, az meg hogy lusta??? Teszek rá.
Mert aztán Gigiék otthon egész nap takarítanak mi? Ő legalább nem ámítja a népet, hanem vállalja hogy milyen!
Nekem eleinte vegyes érzelmeim voltak Évával kapcsolatban, eleinte nagyon ellenszenves volt, például amikor Alekosz ki akarta cserélni a portban az elemeket. Aztán szimpatikus lett, mert amikor az Olivér úgy letámadta, nagyon jól megállta a helyét, a lehető legjobban reagálta le.
Aztán elkezdtem követni az online eseményeket is, eleinte nem cenzúrázták ennyire (főleg az ezekről szóló összefoglalókat olvastam el, meg fórumokba néztem bele). Abból egy egészen más kép jött le, amit a tv nem adott le, de nem csak az Éváról. Hogy mennyire mocskosszájú, káromkodós. A Béciéket lecigányozta, az Olivért lezsidózta, Ildire meg egyszer minden ok nélkül odaszólt, hogy "pofa be, büdös ringyó". Ildit se kedveltem, de erre akkor semmi oka nem volt. Aztán hogy folyamatosan iszik, én egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy alkoholista. Volt olyan, hogy annyira részeg volt, hogy bent rókázott a vécében. Aztán kiment, és ivott tovább, többször elesett, undorító volt. Aztán hogy mennyire ápolatlan-igénytelen. Kezet szinte sose mos vécé után. Gyakran kihagyja a fürdést. Azt a ruhát veszi fel reggel, amiben előző nap bulizott.
Az a tévés adásból is lejött, hogy sokat iszik, és hogy igénytelen. Nem tetszett az, hogy mindkét párbaján állandóan belevágott az ellenfele mondataiba, holott ők megtisztelték az Évát azzal, hogy hagyták végigmondani amit akart. Nem tetszik, hogy annyira önző, hogy nem hajlandó alkalmazkodni egy közösséghez, hogy nem vesz részt a feladatokban, ahova a többiek odateszik magukat (kötés, torna), mintha ő feljebbvalónak érezné magát.
Hú, ez jó hosszú lett, de kikívánkozott. Gigi és Anikó sokkal szimpatikusabbak. Nekik nincs ennyi negatív tulajdonságuk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Évának csak negatív tulajdonságai vannak, mert van jópár pozitív is, de azok mind eltörpülnek a rosszak mellett.
Évára mondják sokan hogy kétszínű?
Gigi meg 6x inkább az mint Éva ,én csak Jerzy-t sajnálom hogy így hülyíti Gigi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!