Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen helyzetben Ti elmondanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben Ti elmondanátok, vagy jobb, ha kimaradok ebből?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam, hogy a nyár végén házassodó legjobb barátnőmet megcsalja a vőlegénye, egy másik nagyon jó barátnőnkkel.

Elmondanátok, vagy jobb, ha hallgatok, mert ez nem az én ügyem?

2014. jún. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
75%
hasonló volt nálunk is baráti társaságban és én elmondtam ..ott az derült ki, hohy a fiatal férje Ausztriában melegbárokban lép fel és egyéb szolgáltatásokat is nyujt... igaz, nem kitaláció! hamarosan el is váltak és még cifrább dolgok is kiderültek a férjről, a válóper végén alig lehetett tőle megszabadulni ... tiszta film lett belőle
2014. jún. 4. 15:08
 12/68 anonim ***** válasza:
4%
Én kimaradnék az egészből, eleve semmi közöm mások magánéletéhez, illetve az is lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek, és ez náluk belefér. Ha pedig a megcsalás csupán testi (tehát csak egy érzelmek nélküli ürítés a vőlegény részéről), és nem érzelmi, akkor az elveimmel sem ellenkezik a dolog.
2014. jún. 4. 15:09
 13/68 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem is mondanam el, de ugy intezkednek, hogy le legyenek leplezve meg az eskuvo elott.
2014. jún. 4. 15:14
 14/68 A kérdező kommentje:

Nem nyitott kapcsolat! Legalább is a barátnőm részéről biztos nem. Viszont a szex elmondásuk szerint csak testi vonzalom miatt történt. Ők nem fogják elmondani, ebbe teljesen biztos vagyok.

Arra gondoltam, hogy valahogy neki kellene rájönni-e, még az esküvő előtt. Persze úgy, hogy besegítek, de nem tőlem tudja meg, hanem a saját szemével látja.

2014. jún. 4. 15:17
 15/68 anonim ***** válasza:
97%

Pár évvel ezelőtt egy hasonló szerelmi 3szögnek voltam a szem és fültanúja, bár ott még nem volt szó házasságról.

A nyílt utcán történt és egyben vicces és borzasztóan lehangoló volt de mégis üde.

Ültünk egy kávézóban egy ismerősömmel, mikor a kávézó előtti teraszon egy nagyon ideges lány járt fel-alá. Odahívta a szeretőt hogy most azonnal mondja el a barátnőjének a viszonyt, vagy mindenki előtt kivetíti az utcára az összef*sott összehuggyozott, összehányt bulifotóit és a netre is felteszi ha nem mondja el. A csaj megfogadta hogy elmondja, de csak négy szem közt pár nap múlva. A barátnő közölte hogy arra már nincs ideje itt a csaj 10 perc múlva. Megérkezett a megcsalt lány is, a pasijával kézenfogva FULLL szerelmesen. A szerető hebegett habogott, mire a lebuktató bnő a pasihoz fordult hogy valljon színt. Az meg csak pislogott mint hal a szatyorba. A megcsalt nem volt hülye. Rögtön összeállt neki a kép és a pasival elkezdett üvöltözni a nyílt utcán hogy mondja el. A pasi végül megtört és bevallotta. A sztori vége az lett hogy a szerető bömbölt, a pasi (hatalmasat) égett a megcsalt pedig mégis levetítette a képeket a főtéren az utcán járkálóknak, de a netre nem tette fel. :P

2014. jún. 4. 15:18
 16/68 anonim ***** válasza:
70%
Én is szeretném tudni! És hidd el, hogy téged a barátnőd nem fog hibáztatni, sőt, neked kell utána rá vigyáznod! Mondd el neki!
2014. jún. 4. 15:19
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok. a barátnőm utólag nagyon hálás volt érte, hogy szoltunk...mondjuk nekem kézzelfogható bizonyítékaim voltak és rengeteget agyaltam megmondjam-e vagy sem... de én abból indultam mki, h én szeretném tudni, ha lenne valami... ja, nem fogadta valami jól...
2014. jún. 4. 15:19
 18/68 anonim ***** válasza:
90%

16-os,

Jol hangzik, de az uvoltozes, ccsapkodasok nelkul. Legyunk mar emberek es nem allatok. Meg le is jarattak a szegeny megcsalt csajt. Nem moka kell hanem az igazsag.

2014. jún. 4. 15:22
 19/68 anonim ***** válasza:
100%
A csaj nem a legjobb barátnőm volt, csak osztálytárs. Boldogan újságolta érettségi előtt hogy eljegyezte a pasija. Aztán egyszer összefutottam a figurával a lány nélkül is, aki onnantól kezdve rendesen elkezdett utánam járni. Mondtam, ez undorító, szálljon le rólam és a csajt is hagyja a fenébe - mondta, dehogy hagyja, a lányéknak házuk, pénzük, mindenük van, ami neki nincs. Szóval lényeg, némi hezitálás után és beszámoltam a csajnak az eseményekről. A reakció? Nos, én lettem kitakarítva az életéből (nem is bánom azóta, megmondom őszintén), közölte hogy simán féltékeny vagyok, mert most neki van pasija és ráadásul el is jegyezte! Mondom, aki ilyen bolond, arra rá kell hagyni. Azóta is együtt vannak, két gyerek, miegymás. A pasi orrba-szájba csalja a nőt, akit ez nem érdekli, a lényeg, hogy férjhez ment... Hát, ennyi. Én mondjuk boldog lennék ha idejében felnyitná valaki a szemem mielőtt egy ilyen dologba belemászom, mint a házasság.
2014. jún. 4. 15:29
 20/68 A kérdező kommentje:

Nekem nincs kézzel fogható bizonyítékom. Múlthéten láttam őket csókolózni a srác kocsijába. Amikor számon kértem őket azt mondták csak egy "baráti csók" volt. Nem lesz folytatása, és kerülni fogják egymás társaságát.

Már akkor se tudtam mit csináljak.

Erre ma ( egy albiba lakok a lánnyal ) hamarabb jöttem haza a suliból és itt hemperegtek.

Azzal jöttek, hogy csak testi vonzalom és a srác szereti a legjobb barátnőmet, elakarja venni, de még utóljára kiakarta élni magát mással.

Mindkét barátnőmet nagyon szeretem, ha nem a legjobb barátnőmről lenne szó csendbe maradnék, mert a lakótársamnak se akarok rosszat.

2014. jún. 4. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!