Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben Ti elmondanátok, vagy jobb, ha kimaradok ebből?
Ma megtudtam, hogy a nyár végén házassodó legjobb barátnőmet megcsalja a vőlegénye, egy másik nagyon jó barátnőnkkel.
Elmondanátok, vagy jobb, ha hallgatok, mert ez nem az én ügyem?
Nem nyitott kapcsolat! Legalább is a barátnőm részéről biztos nem. Viszont a szex elmondásuk szerint csak testi vonzalom miatt történt. Ők nem fogják elmondani, ebbe teljesen biztos vagyok.
Arra gondoltam, hogy valahogy neki kellene rájönni-e, még az esküvő előtt. Persze úgy, hogy besegítek, de nem tőlem tudja meg, hanem a saját szemével látja.
Pár évvel ezelőtt egy hasonló szerelmi 3szögnek voltam a szem és fültanúja, bár ott még nem volt szó házasságról.
A nyílt utcán történt és egyben vicces és borzasztóan lehangoló volt de mégis üde.
Ültünk egy kávézóban egy ismerősömmel, mikor a kávézó előtti teraszon egy nagyon ideges lány járt fel-alá. Odahívta a szeretőt hogy most azonnal mondja el a barátnőjének a viszonyt, vagy mindenki előtt kivetíti az utcára az összef*sott összehuggyozott, összehányt bulifotóit és a netre is felteszi ha nem mondja el. A csaj megfogadta hogy elmondja, de csak négy szem közt pár nap múlva. A barátnő közölte hogy arra már nincs ideje itt a csaj 10 perc múlva. Megérkezett a megcsalt lány is, a pasijával kézenfogva FULLL szerelmesen. A szerető hebegett habogott, mire a lebuktató bnő a pasihoz fordult hogy valljon színt. Az meg csak pislogott mint hal a szatyorba. A megcsalt nem volt hülye. Rögtön összeállt neki a kép és a pasival elkezdett üvöltözni a nyílt utcán hogy mondja el. A pasi végül megtört és bevallotta. A sztori vége az lett hogy a szerető bömbölt, a pasi (hatalmasat) égett a megcsalt pedig mégis levetítette a képeket a főtéren az utcán járkálóknak, de a netre nem tette fel. :P
16-os,
Jol hangzik, de az uvoltozes, ccsapkodasok nelkul. Legyunk mar emberek es nem allatok. Meg le is jarattak a szegeny megcsalt csajt. Nem moka kell hanem az igazsag.
Nekem nincs kézzel fogható bizonyítékom. Múlthéten láttam őket csókolózni a srác kocsijába. Amikor számon kértem őket azt mondták csak egy "baráti csók" volt. Nem lesz folytatása, és kerülni fogják egymás társaságát.
Már akkor se tudtam mit csináljak.
Erre ma ( egy albiba lakok a lánnyal ) hamarabb jöttem haza a suliból és itt hemperegtek.
Azzal jöttek, hogy csak testi vonzalom és a srác szereti a legjobb barátnőmet, elakarja venni, de még utóljára kiakarta élni magát mással.
Mindkét barátnőmet nagyon szeretem, ha nem a legjobb barátnőmről lenne szó csendbe maradnék, mert a lakótársamnak se akarok rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!