Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen helyzetben Ti elmondanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben Ti elmondanátok, vagy jobb, ha kimaradok ebből?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam, hogy a nyár végén házassodó legjobb barátnőmet megcsalja a vőlegénye, egy másik nagyon jó barátnőnkkel.

Elmondanátok, vagy jobb, ha hallgatok, mert ez nem az én ügyem?

2014. jún. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, homokba is lehet dugni a fejed, de szerintem lelkiismeret furdalásod lenne, ha nem mondanád el a barátnődnek és ő meg hozzámenne ehhez a palihoz. Ha később derülne ki, akkor a barátnődnek még rosszabb lenne, ráadásul ha kiderülne, te tudtál róla, akkor lehet, a barátság is megszakadna. Egy ilyen palitól, aki egy ismerős barátnővel csalja a párját semmi jót nem nézek ki a későbbiekre vonatkozóan sem. :(
2014. jún. 4. 17:22
 32/68 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem állítod választás elé a csalfákat? Vagy ők, vagy te elmondod a lánynak a dolgot.
2014. jún. 4. 17:26
 33/68 anonim ***** válasza:
100%
Most melyiknek jobb ez, ha nem derül ki? Annak, aki minden felelősség nélkül kefél a sráccal vagy annak, aki éppen az életét készül összekötni vele? A házasság nem "sima" együttjárás, azzal pénz, posztó, ágy, asztal - MINDEN jár. Ennélfogva befejezni is sokkal keményebb meló lesz, mint a "nevető harmadiknak". Nézd, az életben fel kell néha vállalni olyan döntéseket is, amelyek kutya kemények. Akár tetszik, akár nem, most a Te kezedbe került a döntés joga. Vagy legalábbis neked kell felnyitnod valaki szemét - majd ő eldönti, mihez kezd ezzel a hírrel. Később mit mondasz a feleségnek, aki rád fog kérdezni: "De hát miért nem mondtad el ezt időben?!" És egyébként milyen "konkrét" bizonyítékokra vársz? Videófelvételre? Fényképekre? Vagy mire? Senki nem egy nyomozóirodától kapja az értesítést hogy a párja éppen mással hempereg. És miért alkudozol a sráccal meg a csajjal? Nem neked, hanem a menyasszonynak kell eldöntenie, elfogadja-e azt az érvelést, hogy a pasi "csak utolsó kefélését" akarta megejteni a közös barátnőtökkel.
2014. jún. 4. 17:43
 34/68 anonim ***** válasza:
100%
úgy-úgy 33-as válaszolónak igaza van ... kvázi inkább cinkos társa vagy már a szeretőknek, mint az arának!
2014. jún. 4. 18:37
 35/68 anonim ***** válasza:
83%

Majd én elmondom neki:)

Engem úgysem ismer...

2014. jún. 4. 18:47
 36/68 anonim ***** válasza:
41%
Hát szerintem most döntened kell a 2 barátnőd közt. Amúgy ha legközelebb rajta kapod a megcsalókat, fényképezd le és mond meg hogy vagy azonnal elmondják a csajnak vagy küldöd a fotót.
2014. jún. 4. 21:25
 37/68 anonim ***** válasza:
88%

Látom itt szinte mindenki arra biztat, hogy mondd el, én azonban óvatosságra intenélek. Mondok egy példát:

Ismertem egy nőt, akinek nős pasija volt. Évek óta jártak, ígérgette, hogy otthagyja majd a feleségét, hogy semmilyen kapcsolat nincs már köztük, csak nehéz osztozkodni, ott vannak a gyerekek, stb. stb.

Úgy esett, hogy ez a nő terhes lett a nős hapijától, aki amint ezt megtudta, rábeszélte, hogy vetesse el. (A csaj már 35 volt.) Dilemmázott és kikérte a legjobb barátnője véleményét. A barátnő itt is többet tudott és azt mondta neki, hogy szerinte a pasas sose fogja otthagyni a nejét. Valójában a neje nagyon jó nő, és semmit se tud a kicsapongásokról, élik életüket boldogan. Azt tanácsolta, gondolja meg, hogy megtartja a babát. Ennek ellenére a nő elvetette. Ezután persze a nős pasi, ahogy a barátnő megmondta, visszatáncolt a nejéhez, se baba, se férfi, és végül mit gondolsz, ki lett a szemétláda? A barátnő... meg is szakadt a kapcsolatuk.

Tudom, hogy a történet más, mint a tiéd, de abban ugyanaz, hogy sorsfordító következményei lehetnek a barátnő szavainak, aki többet tud, mint kéne. Nyilán valahogy a tudtára kellene hoznod, hogy rossz emberhez megy hozzá, de az ilyen esetekben a nők szokták sejteni, hogy miféle ember a másik, csak épp nem akarnak tudomást venni róla, főleg ha nagy a szerelem. És ha te leszel az, aki összetöri az ő szép álomvilágát, akkor bizony rád lesz iszonyú mérges.

Én mondjuk a pasival beszélnék, hogy mindent tudok, és vagy ő mondja el neki, vagy én. Ha ez nem válik be, akkor se mondd el, inkább intézd úgy a dolgokat, hogy lebuktasd a pasit, de minél inkább véletlennek tűnjön, hogy te ne keveredj bele.

Sok sikert, és majd írd meg, hogy mi lett a vége!

2014. jún. 4. 21:31
 38/68 anonim ***** válasza:
100%
legjobb barátnő? az a minimum h elmondod, én nem sértődnek meg soha a legjobb barátaimra ha ilyenre figyelmeztetnének
2014. jún. 4. 21:43
 39/68 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig azzal viccelünk a legjobb bnőmmel hogy milyen jó hogy vagyunk egymásnak így legalább ha vkit megölnénk lenne aki segítene elásni a hullát a kertben. :-) természetesen nem áll szándékunkban senkit megölni:-) ezt hasonlatként használjuk hogy mennyire tűzbe tennénk a kezünk a másikért. Ha kiderülne hogy a férjem megcsal és a bnőm tudott róla..sztem abba halnék bele. Pedig szeretem-imádom a párom és biztos összeroppanék de a legjobb bnőm árulása vagyis hallgatása sokkal méllyebben érintene.
2014. jún. 4. 23:33
 40/68 anonim ***** válasza:
Na, elmondtad neki?! Mi volt??
2014. jún. 4. 23:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!