Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az abroncsos vagy az abroncs nélküli koszorúslányruha a jobb?
Hát figyi, milyen szempontból?
Mert pl egy empire menyasszonnyi ruhához furin nézne ki, ha abroncsos lenne a koszorús ruha.
Én speciel utálom a tüllös abroncsos ruhákat, nehéz benne kényelmesen mozogni, megközelíteni másokat.
Az abroncsos megközelítőleg 10 éve nem divat már normálisabb helyeken, manapság meg igazán már csak a cigánylagzikban dívik az ilyen jó nagy habos-babos rózsaszín koszorúslányruha... :)
Az abroncs nélkülit tartom elegánsabbnak, szebbnek. Nekem elsősorban a földig érő, lengébb fazonok tetszenek, de nincs bajom a rövidebb vagy nagyobb szoknyásokkal sem.
micsoda problémák..
Komolyan nem értem miért rakják fel ezeket, ennyire bizonytalanok az emberek? Te tudod mit akarsz és te döntöd el ha eleve azt írod te nem abroncs nélkülire gondolsz akkor legyen az...
Olyan piti esküvő kérdések vannak itt hogy nemigaz
5.: neked mi a világfájdalmad épp? Bánt, hogy a kérdező kíváncsi mások véleményére is?
Ha a legtöbb ember úgy csinálná az esküvőjét ahogy ő azt 4 éves kislányként megálmodta, akkor egy 15-20 éve idejét múlt katasztrófa lenne belőle...
Ha nem volt mostanában esküvőn, teljesen reális, hogy nincs rálátása arra, manapság mi számít divatosnak, csinosnak.
Mehet persze a saját feje után is, nem erről van szó, de vannak, akik lépést akarnak tartani a korral egyszerűen.
Ha zavar, ne válaszolj a kérdésre...
#5-nek az a baja, hogy senki nem akarja elvenni feleségül. Vagy ha férjezett, akkor nem lehetett olyan esküvője, amilyet szeretett volna.
Szerintem sem egy nagy volumenű kérdés, de soha nem venném el valaki kedvét ilyen káricsálással. Bizonyárra összef*stad volna magad, ha nem hányod el itt magad, ugye?
A kérdező kérdezett valamit, és remélem, hogy azzal a kis válaszommal egy picit is segíthettem neki, hogy szép esküvője legyen. Engem ez jó érzéssel tölt el.
Ez a különbség a jóindulat és a rosszindulat között.
volt esküvőm ,pont olyan volt amilyennek szerettem volna és bár nem voltam tisztában mi éppen a divat de az marhára nem érdekelt,mégis tudtam mit akarok ha mégsem gondolkoztam rajta és nagylányként eldöntöttem, a válaszolók elméletei marha jók legalább volt egy jó napom. még hogy stílus elmaradás lenne meg ilyenek XD hát kész:)
Nem vagyok dühös a kérdezőre meg ilyenek de ebben az évszakban annyi ostoba esküvős kérdés lett fölrakva hogy ezen már végképp elröhögtem magam,szimplán csak telítődtem a hülye kérdésekkel.
ja és mitől jobb hogy olyat választ amit a divat ír elő de később rájön nem is ezt akarta volna... én csak azt írtam döntse el hisz már a kérdésben is benne van mit szeretne igazán.
"Én az abroncs nélkülit nem is gondolom koszorúslány ruhának"
Szerintem is az abroncsos az "igazi", vagyis inkább volt... sajnos már lejárt az ideje, hiába.
Nekem a koktélruhák tetszenek koszorúslány ruhának. Pár hete én is egy ilyenben voltam koszorúslány, szép, barack színű ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!