Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettem ezt a ruhát. Melyik abroncs valo hozzá?
2013. nov. 28. 10:09
1/40 anonim válasza:
Az első link nekem nem működik...
5/40 anonim válasza:
sztem amilyet szeretnél!
talán a 2.
6/40 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert uszályos a ruha.Ezért nem tudom hogy olyan abroncs kell-e alá ailyen az uszályt is tartja.
2013. nov. 28. 10:37
7/40 anonim válasza:
Szia! Ha csak esküvő lesz, lagzi nem az uszályos is jó, de ha táncolni is szeretnél benne akkor az uszály nélküli. Nekem az uszály nélkülihez hasonló alsószoknyám volt (van).
8/40 A kérdező kommentje:
Lagzi is lesz.Köszi.Nehéz lenne benne táncolni?
2013. nov. 28. 10:52
9/40 anonim válasza:
Az első...mert a ruha uszálya feltűzhető....
10/40 anonim válasza:
első. mert a másodikat nem tudod feltűzni, nem fogsz tudni táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!