Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet végig a menyasszonyi ruhában lenni a hajnalig tartón lagzin?
Elég nagy abroncsos ruhám lesz, nem tudom hogy ki fogok-e bírni benne 8-10 órát. Menyecske ruhám nem lesz, az biztos, és igazából nincs is kedvem átöltözni más ruhába sem.
Esetleg hordott már valaki abroncsos menyasszonyi ruhát ilyen hosszú időn keresztül? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Én 12 órát voltam a menyasszonyi ruhámban,kibirtam,csak
nem pisáltam addig csak egyszer:)
Éjfélkor öltöztem át menyecske ruhába,sokkal jobban éreztem magam utánna:)
Hát egy nagy abroncsos ruhával meg fogsz szenvedni, az biztos, főleg a folyó ügyeknél. Meg azért nem a legkényelmesebb viselet. Szerintem ki lehet éppenséggel bírni benne 10 órát, de lehet, a végén össze szorított fogakkal fog ez csak menni.
Miért nem lesz menyecske ruhád? Vehetnél egy tök egyszerű, párezer forintos kisruhát, akár kínai üzletben, olyan színben, ami tetszik neked (nem kötelező ez a hagyományos, magyaros piros izé), a párodnak meg egy hasonló színű inget. Biztosan kényelmesebb lenne, felszabadultabbak lennétek.
Apropó nyáron lesz a lagzi? Ha nagy meleg lesz, a párod is beizzadhat az ingébe, kellene neki is egy váltás. Átvehetné az újember inget... :)
Én reggel 10től másnap hajnal 4ig abban voltam.
A hónaljnál teljesen szabad volt és csipkés igy semmi nem túnt fel abból hogy éjjel már leizzadtam tánc közben,többször fujtam be magam.
Igaz hogy utána izomlázam volt 3 napig,de megérte,gyönyörűek a fényképek.
(hajam,sminkem házilag volt még igazitva kétszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!