Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz ötlet úgy menyasszonyi ruhát venni, hogy még nem jegyzett el a párom?
Négy éve élünk együtt, és már nagyon benne van az eljegyzés a levegőben. Eltűnt 1-2 gyűrűm, párom épp most "segít egy barátjának" gyűrűt nézni, és állandóan kérdez, hogy szerintem milyen lenne jó (a barátját nem avatta be, én gratuláltam neki, kérdeztem, mikorra tervezi az eljegyzést, és közölte, hogy még nem tervezi), stb. És nézegettem neten ruhákat, hogy mégis milyen árban vannak, és annyira megtetszett egy, hogy jaj... :( De félek, hogy párom megtalálná itthon, máshoz meg nem rejthetem, mert a családban senki se tud titkot tartani. A barátnőim is állandóan elszólják magukat. De olyan szép ruha...! (És az ára is nagyon jó.)
Ti mit gondoltok?
Igen, itt a kép: [link]
Virágkötő vagyok, úgyhogy ez a ruha kb. álom kategória. Ráadásul a szomszéd városban van, gond nélkül átmehetek felpróbálni.
1. Gyönyörű ruha,
2. Lehet, hogy akkorra találsz még szebbet
3. Lehet, hogy akkorra változik az alakod, a méreted
4. Esküvő és baba-várás tekintetében babonás vagyok
Akkor ennek valami nagy hibája van, ha ennyire olcsó.
Egyébként nem hinném, hogy jó ötlet előre menyasszonyi ruhát venni. Ennyi erővel babafelszerelést is elkezdhetnél vásárolni
Szerintem mindig ki lehet fogni 1-1 olcsó ruhát. Persze, ha úgy érzed, ez tényleg álomruha, akkor menj, próbáld fel! :) A próba még nem jelent semmit, és ha mégis megvennéd: miért ne? Maximum dugdosod. :D Bár nem értek hozzá, hogyan lehet tárolni egy ilyen ruhát, gondolom összehajtogatva egy dobozban nem igen. :D
Vagy esetleg magyarázd el párodnak a helyzetet, hogy ezzel nem a lánykérést akarod sürgetni, csak beleszerettél és félsz, évekkel később nem találnál ilyen szép ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!