Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz ötlet úgy menyasszonyi ruhát venni, hogy még nem jegyzett el a párom?
Négy éve élünk együtt, és már nagyon benne van az eljegyzés a levegőben. Eltűnt 1-2 gyűrűm, párom épp most "segít egy barátjának" gyűrűt nézni, és állandóan kérdez, hogy szerintem milyen lenne jó (a barátját nem avatta be, én gratuláltam neki, kérdeztem, mikorra tervezi az eljegyzést, és közölte, hogy még nem tervezi), stb. És nézegettem neten ruhákat, hogy mégis milyen árban vannak, és annyira megtetszett egy, hogy jaj... :( De félek, hogy párom megtalálná itthon, máshoz meg nem rejthetem, mert a családban senki se tud titkot tartani. A barátnőim is állandóan elszólják magukat. De olyan szép ruha...! (És az ára is nagyon jó.)
Ti mit gondoltok?
2 óra alatt 40 hozzászólás:-) Még hogy a nők nem tudnak konspirálni:D Huú, de ráugrottak az őket érdeklő témára:-)
Figyu kérdező, ne vegyél semmit, ne tegyél semmit és legfőképp ne kattogjon az agyad már előre.
Add meg neki azt a tiszteletet, hogy nem a feje fölött intézkedsz egy olyan ügyben amiről azt hiszi ez az ő feladata.
Majd ha megkér, akkor jöhet a tornádó, addig fogd vissza magad.
Remélhetőleg ő sem rutinos még az ilyen ügyekben és biztos lehetsz benne hogy szeretné ő is jól csinálni, ez nem egy verseny, semmiképp se akard beelőzni, ez csak úgy lesz kerek ha egyszerre lépitek át a célvonalat és te nem akarsz mindenáron elötte beérni.
Végén még kiderül hogy az esemény fontosabb mint az "áldozat", és hidd el ez nagyon sértő tud lenni.
Nagyon sok szép ruha van még a világon, ha meglesz még amit kinéztél akkor mázli, ha nem akkor sem dől össze a világ.
Nem érted még teljes egészében.
Bármit teszel előre az egy sértés. Lényegtelen hogy megvásárolod vagy csak lefoglalozod, ezzel a feje felett (csúnyában mondva a háta mögött) intézkedsz.
Neked még nem kérték meg a kezed, mit akarsz itt tortákat rendelgetni? Tudom hogy nem torta, csak meggyözni szeretnélek...
Ezt valahogy úgy értsd hogy tudod örökölni fogsz egy autót, még nem kaptad meg, de a garázst már épitetted neki. Világos hogy ez az élet másik végéröl egy csúnya példa, de igy talán megérted miröl van szó és hogy miért ne tegyél semmit mig valójában meg nem kér.
Személy szerint én már annak sem örülnék hogy a barátnőidel átpletyized tegnap és ma hol voltam és biztosan azért hogy gyürüt vegyek. Lehet ez már az én szélsőséges nézetem és álmodozni lehet, de te itt nem álmodozol hanem konkrét lépéseket teszel már a lánykérés elött.
Értsd meg, ez sértő, ha tiszteled a párod akkor maradsz a fenekeden mig meg nem kér.
Teljesen mindegy. Mivel az ő reszortja megkérni a kezedet, ő minden további nélkül intézkedhet. Te viszont ne tedd, mert ez sértő lenne számára.
Kérje meg a kezedet, utána meg már egyből mehetsz is ruhaszalonba.
ÉS ne hasonlítsd ezt a gyűrűvásárláshoz mert teljesen más a kettő. Meg akar lepni, nyilván ezért nem veled nézegeti a gyűrűket. Ez neked kellemes meglepi lesz. Ha te ruhát vennél és megtudná, hát az is meglepi lenne, csak kevésbé kellemes.
Ha tetszik a ruha, ne hallgass a lepontozókra, pláne hogy tényleg nagyon olcsó. (szerintem is szép, pedig nekem ez a fajta ruha nem stílusom.) Nem értem, miért lenne kényszerítés, ő is előre megveszi a gyűrűt, nem? (én meg azt érezném kényszerítésnek, pláne hogy a gyűrűt egész életében hordja az ember, ezért talán fontosabb, hogy tetszzen neki, mint egy egyalkalmas ruha.)
Nem tudom, hol laksz, de vannak olcsón bérelhető kis raktárak, most csak Pesten találtam ilyet, de talán megoldható, hogy ebben vagy hasonlóban tartsd addig a ruhát, ha már mindenáron titokban kell. [link]
Különben meg ha eljegyzésre készül a párod, szerintem annak kéne örülnie, ha te is készülsz rá, hacsak nem arról ábrándozik, hogy egy tiltakozó menyasszonyjelöltet kell mindenáron meggyőznie, szóval nekem fura itt a hozzászólások nagy része...
"Különben meg ha eljegyzésre készül a párod, szerintem annak kéne örülnie, ha te is készülsz rá, hacsak nem arról ábrándozik, hogy egy tiltakozó menyasszonyjelöltet kell mindenáron meggyőznie, szóval nekem fura itt a hozzászólások nagy része..."
Én is így gondolom. Nem értem, hogy mi ebben a sértő,ezt eddig nem mertem leírni. Az én párom örömében kibújna a bőréből, ha nálam menyasszonyi ruhát találna.
A párod - aki még nem kérte meg a kezed - örömében kibújna a bőréből ha nálad mennyasszonyi ruhát találna?
Most ezt nem mondod komolyan.
Kérdezd már meg tőle - szimpla kiváncsiságból - mit szólna hozzá ha egyszer gyanútlanul kinyitná a szekrényt és ráborulna az arasusogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!