Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek az abroncsos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az abroncsos vagy az abroncs nélküli koszorúslányruha a jobb?

Figyelt kérdés
Én az abroncs nélkülit nem is gondolom koszorúslány ruhának... Véleményeket várok.
2014. máj. 23. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8.: Senki nem mondta, hogy attól lesz jobb, hogy divatos, de hadd kérdezze már meg szegény ha érdekli!

Istenem. Látszik, hogy csak kötekedni jársz ide.

2014. máj. 23. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Az abroncsos megközelítőleg 10 éve nem divat már normálisabb helyeken, manapság meg igazán már csak a cigánylagzikban dívik az ilyen jó nagy habos-babos rózsaszín koszorúslányruha... :)

ezt írta az egyik a másik,hogy már lejárt az ideje.

Furcsállom (és nem hiszem)hogy senkinek nincs anyja,testvére,munkatársa vagy csak egy eladó nénije akivel ezeket meg tudná osztani.

2014. máj. 23. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem az abroncs nélküli tetszik jobban. Az én koszorúslányaimnak is olyan volt, és gyönyörűek voltak mint 4 csodaszép tündér.
2014. máj. 24. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Tavaly 2 esküvőn is voltam, ahol csak abroncsos koszorúslányok voltak, és egyik se volt cigánylagzi. Vidéken, falun sok ilyen van még, a szalonokban is ilyeneket tartanak, mert erre van igény.

Kislány koromban én sem tudtam volna mást elképzelni az abroncsos ruhán kívül, de akinek van anyukája, nagymamája és megkérdezi, az tudja, hogy igazából a 80-as években jött csak be az abroncsos. Tehát az "igazi" szó mindenkinek mást jelent, a divatban eltűnnek, aztán kicsit újragondolva visszatérnek az elemek.

Számomra az abroncs nélküli jobb, mert fel lehet venni máskor is, és megvarratni se drágább, mint abroncsosat kölcsönözni, és nem nyomják el a menyasszonyt.

Olyat válassz, ami neked tetszik, csak egységesek legyenek a ruhák, mert úgy szép. Ja és mondjuk kikérhetnéd a koszorúslányok véleményét is, főleg, ha ők fizetik. :D

2014. máj. 26. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a letisztult, könnyed, légies, nem habos-babos, puffos, habcsókos királylányos ruhákat, így én az abroncs nélküliekre szavazok.
2014. máj. 27. 20:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem is az egyszerűbb, abroncs nélküli koszorúslányruhák tetszenek (nem mellesleg sokkal kényelmesebbek is, nem kell pl. mosdóban szerencsétlenkedni benne). De ízlések és pofonok.

Ezek a befutók nálam:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 28. 11:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Sajnos csak egyszer adatott meg, hogy koszorúslány lehettem, 8 éves voltam, barackszínű habos babos abroncsosban toltuk a lagzit, és utáltuk, mert nem tudtunk úgy leülni a székre vagy beülni a kocsiba, hogy ne csapódjon a szoknya az arcunkba.

Ha a koszorúslányaid kicsik, én megkérdezném őket, melyikben éreznék jobban magukat, elvégre ők fogják hordani. Ha nagyok, akkor meg tuti hogy nem akarnak abroncsosat hordani, mert már nem divatos. Szalagavatón, iskolabálon se látsz senkit abroncsos szoknyában, nekem a földig érő tüll tetszik, de inkább velük beszéld meg.

[link]

[link]

2014. máj. 29. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!