Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Arab vőlegényem van de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab vőlegényem van de nem tudom hogyan köthetünk házasságot milyen papírokra van szükség?

Figyelt kérdés
A vőlegényem iraqi és ott szeretnénk házasodni.

2014. máj. 27. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
47%

Igazad van, valóban állatok ezek a betyár arabok, de nem nagyobb állatok,mint te!

Elõfordulhat, hogy nem akadna meg a szeme egynek sem rajtad!

2014. jún. 19. 18:04
 72/78 anonim ***** válasza:
67%
Mondhatsz amit akarsz en elek koztuk es irozok toluk.Elmondanam h araboknak minden europai no vonzo csak csorgatjak a nyalukat ha mar egy labat latnak.Meg az legyet is roptebe meg...Kerdezz meg egy Dant vagy egy Svedet mennyire szeretik oke.
2014. jún. 19. 18:25
 73/78 anonim ***** válasza:
94%

Melyik országból vándoroltak be?

Persze, hogy tetszenek az európai nõk nekik, de nem mindig feleségnek!Erdekesek nekik a szõke nõk, mivel a hazájukban ritka!De azt nem jelenti,hogy szebbek is az arab nõktõl.

Vannak arab férfiak,akiknek eszükbe sem jutna,hogy arab feleséget keressenek!Na ezek már más gondolkodásuak.

2014. jún. 19. 18:44
 74/78 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik korábbi hozzászólóhoz hasonlóan én is személyesen ismerem a svéd helyzetet és ugyan azt tudom mondani, pont mint a cigányok. Szégyentelen, parazita,ocsmány nép. Akkor is ha ez sok "rajongójuknak" nem tetszik.
2014. jún. 21. 15:15
 75/78 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell általánosítani!

Merőben nem mindegy honnan jön, milyen vallási és családi nevelést kapott, felvilágosult-e a család. Vidékiek vagy városiak. A Dánok is mint a Franciák beengedtek minden jöttmentet egy ideig, nah ezek vannak ott.

Érdekes arab férjem van, de tisztel, az egész családom és baráti körünk imádja. Csinosan öltözködöm, sosem várná el, hogy átvegyem a vallását. 12 órákat dolgozik, de amikor főzök mire észbe kapok, már leszedte az asztalt és kint mosogat a konyhában.Vagy akár kitakarít. Soha nem kértem tőle ilyet nem is várom el! Soha egyetlen férfi sem volt velem ilyen tisztelettudó, és soha nem hordott így a tenyerén senki. Van azért olyan arab,akitől a magyar tanulhatna, méghozzá nem keveset!!!! Tetszik vagy nem tetszik!

2014. júl. 13. 00:08
 76/78 anonim ***** válasza:

00:08

Magyarországon éltek?

2014. júl. 14. 14:36
 77/78 anonim ***** válasza:
Ha nekem szól a kérdés akkor igen Magyarországon. De korábban Egyiptomban éltünk 1 évig, csak nekem tele lett a butykos Cairoval. :D
2014. júl. 28. 23:05
 78/78 anonim ***** válasza:

23:05

Ezért vagy boldog a férjeddel,mert nem éltek otthon.

2014. júl. 30. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!