Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab vőlegényem van de nem tudom hogyan köthetünk házasságot milyen papírokra van szükség?
Figyelt kérdés
A vőlegényem iraqi és ott szeretnénk házasodni.2014. máj. 27. 17:39
21/78 A kérdező kommentje:
Én csak keresem a boldogságot.Eddig azt egy arab férfi adta meg.Nem voltam kint ezért megyek ki és ha nem tetszik mégsem akkor hazajövök
2014. máj. 27. 18:57
22/78 anonim válasza:
Tudod az elején boldog leszel mellette, de amikor a gyerekeid megszületnek,akkor minden boldogságodnak vége lesz!Az elején kedves lesz veled mindenki, és te maradni fogsz! Nagyon ravasz emberek!
23/78 anonim válasza:
Te dolgod mit csinálsz,és biztos vannak kivételek,de hihetetlen számomra ,hogy még mindig találnak az arabok nőket akiket így belehet húzni a csőbe...olyan ez mint régen az "itt a piros hol a piros " játék emlékeztek? Aki megállt nézni,annak annyi volt...kiszedték a zsebéből az utolsó forintot,aki okos volt ,rájuk sem nézett,igy nyert velük szemben,na én igy vagyok ezekkel a kedves arab emberekkel...jobb elkerülni nagyívben őket...
24/78 A kérdező kommentje:
Lehet hogy életem legnagyobb hibályát követem el,de ha nem megyek ki soha nem fogom megtudni mi lett volna ha....és azt örök életemben bánnám
2014. máj. 27. 19:15
25/78 anonim válasza:
Kedves cicoka88, szüleid legalább megkapják érted a négy kecskét?
26/78 anonim válasza:
Szörnyű a helyesírásod, nem csodálom, hogy másban is ilyen butus vagy.
27/78 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy
2014. máj. 27. 19:18
28/78 anonim válasza:
19:16
Jajj hagyd már a kecskeügyed!
Kérdezõ, ha kimész tartsd nyitva a szemeidet, nem kell mindent elhinned,amit látni fogsz.
29/78 anonim válasza:
"ha nem tetszik mégsem akkor hazajövök"
Látod emiatt a kommented miatt inkább te vagy vicces!
30/78 A kérdező kommentje:
Nem értem ezen mi olyan vicces?
2014. máj. 27. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!