Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Arab vőlegényem van de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab vőlegényem van de nem tudom hogyan köthetünk házasságot milyen papírokra van szükség?

Figyelt kérdés
A vőlegényem iraqi és ott szeretnénk házasodni.

2014. máj. 27. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
31%
Jobb is, ha kitakarodsz az országból,te szégyentelen! Pont jó helyre fogsz kerülni,ahol majd letörik a kis csírádat! Annyira buta vagy,mint az éjszaka! Ha lenne egy kis eszed és tanult vagy legalábbis érdeklődő ember lennél,akkor nem írnál ilyet, hogy szégyelled, hogy magyar vagy! ÉN szégyellem, hogy Magyarországon ilyen semmiházi buta emberek vannak,lassan többségben is, min te. Ráadásul a viselkedéseddel viszed a világban a magyarok "hírét" és lejáratod az országot! Gratulálok, hogy arab mocskos vérrel kevered el a- állítólag- magyar véredet. Külföldön élek, sajnos rengeteg az arab, tudom,miről beszélek és gondolom a többi hozzászóló is,aki óva int a drága szerelmedtől.Egyáltalán nem foglak sajnálni,mikor mindenki rongya leszel és a saját kölyköd,akibe első perctől azt fogják nevelni,hogy te, az anyja is csak egy állat vagy, majd ő is szembe fog köpni és megrugdos! Itt ezt csinálják ezek a mocsok népek és nem csupán az alja,hanem az iskolázottabbak is. Szégyelld magad még egyszer, hogy szégyelled a magyarságod! Én sem verem a mellem és nem öltözök magyar zászlóba,de tudom, hogy mit jelent magyarnak lenni a világon. Illetve mit jelentett,míg el nem szaporodtak a hozzád hasonlók,a gigasztár fanok és a való világ b*zik,mert ma már ez a színvonal....
2014. jún. 19. 10:17
 62/78 anonim ***** válasza:
62%

"arab mocskos vérrel"

Hé álljon meg a menet, hogyan mersz igy beszélni !Arab országban élek,arab férjjel és gyerekeimmel és nem vagyok mai csirke!

Csak nem téged is elhagyott egy arab férfi, mert az irásod alapján arra lehet következtetni?!

Nem kell bedõlni minden mesebeli szövegnek.Altalában az ilyen férfiak szegények és ki akarnak jutni Európába.Ha találnak egy nõt,aki bedõl a meséjüknek, akkor persze, hogy benne vannak.Nehogy már egy 20 éves pasi feleségül vegyen 30-40-50 -es nõket,mert általában

ilyenkor szokott gond lenni!

2014. jún. 19. 13:39
 63/78 anonim ***** válasza:
48%

62. Ne foglalkozz velük, mert úgysem értik meg, hogy nem minden ember egyforma.

Nekem török férjem van, és soha nem ütött meg. Még az ő országukban sem. A fiamat sem lopta el, és sokkal több tiszteletet és megbecsülést kapok tőle, mint anno a nagymagyar barátomtól.

Lehet egy iraqi pasi is nagyon jó ember.Attól függetlenül, hogy milyen vallása van.

2014. jún. 19. 14:08
 64/78 anonim ***** válasza:
51%
Hát drága szívem,mellélőttél,mert én soha a büdös életben össze nem szűrném egy ilyennel a levet és hála Istennek a családomban sincs senki,aki vonzódna hozzájuk! Inkább halnék meg,minthogy közöm legyen egy arabhoz. Gondolom ez neked rosszul esik,de akkor is ez a vélményem és nem szégyellem! Ha neked megfelel ez az élet,akkor hajrá. De hát hasonló a hasonlóval. Az arab mindig arab marad,addig nincs vele baj,míg a saját országában van. Csak sajnos sok európai lány,nő bedől a cigány-stílusú mézesmázos, behízelgő meséjüknek,meg a tenyéren hordozásnak,aztán meg jön a feketeleves. Láttam az egyetemen anno,hogy "ezek" hogy bántak a magyar lányokkal.Amíg d*gni jó volt,addig nagy "szerelem", utána meg mehet a fenébe. Házasság után pedig amit korábban leírtak mások is. A mi családunkban ez a primitív stílus nem divat,még akkor sem ha te a nagy jósnői képességeiddel "ezt olvasod ki" az írásomból. De amúgy védd őket nyugodtan,hisz már te is közéjük tartozol.Így nincs is több beszélnivalóm veled.
2014. jún. 19. 14:11
 65/78 anonim ***** válasza:
47%

14:11

Akkor mondd már meg, hogy mi a bajod velük, ha nem volt közöd hozzájuk?

Mit ártottak neked?Nem védem õket, de felfogom, hogy miért ilyenek, mert látom sok ember hogyan él!

Az egyetemen én is láttam, hogy a csajok mennyire dobják magukat rájuk, nem kell bemutatni õket.

Soha ne itélkezz senki felett, amig az igazat meg nem tapasztalod, hogy mi teszi az embereket olyanokká amilyenek.

Képzeld a magyarokat is külföldön elhordják mindenfélének!(Európában)

Te vagy én tehetek arról, ha valaki nem illedelmesen viselkedik?

2014. jún. 19. 15:14
 66/78 anonim ***** válasza:
A 14:11 es vagyok, Utolsó,írtam privátot,mert itt nem engedi elküldeni.
2014. jún. 19. 15:34
 67/78 anonim ***** válasza:

15:34

Nem kaptam meg!

2014. jún. 19. 15:44
 68/78 anonim ***** válasza:
Pedig azt írja,hogy elküldve.Megpróbáltam mégegyszer.
2014. jún. 19. 15:55
 69/78 anonim ***** válasza:

14:08

Igen rendes lehet egy iraki pasi is, de a kérdezõnek én sem ajánlom,hogy oda kimenjen.A pasi jöjjön hozzà Magyarországra és éljenek ott!Ha valóban szereti,akkor meg is fogja tenni, mivel Irakban az élet most nagyon veszélyes !

A kérdezõ azt sem irta, hogyan ismerkedett meg vele,mert ha csak internetrõl, na akkor az utazásnak semmi értelme!

2014. jún. 19. 17:09
 70/78 anonim ***** válasza:
67%
Utolso nagyon igazad van minden szavaddal egyetertek.En is itt elek koztuk ezek allatok.Pl meglehet nezni h Svedorszagban kik a legkeresetebb buzozok mind arab egy feher sincs koztuk.Olyanok pontmint a ciganyok.Csak ezt sokan nem latjak sajnos en se szeretnem h barmi kozom legyen egyhez is.
2014. jún. 19. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!