Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab vőlegényem van de nem tudom hogyan köthetünk házasságot milyen papírokra van szükség?
"arab mocskos vérrel"
Hé álljon meg a menet, hogyan mersz igy beszélni !Arab országban élek,arab férjjel és gyerekeimmel és nem vagyok mai csirke!
Csak nem téged is elhagyott egy arab férfi, mert az irásod alapján arra lehet következtetni?!
Nem kell bedõlni minden mesebeli szövegnek.Altalában az ilyen férfiak szegények és ki akarnak jutni Európába.Ha találnak egy nõt,aki bedõl a meséjüknek, akkor persze, hogy benne vannak.Nehogy már egy 20 éves pasi feleségül vegyen 30-40-50 -es nõket,mert általában
ilyenkor szokott gond lenni!
62. Ne foglalkozz velük, mert úgysem értik meg, hogy nem minden ember egyforma.
Nekem török férjem van, és soha nem ütött meg. Még az ő országukban sem. A fiamat sem lopta el, és sokkal több tiszteletet és megbecsülést kapok tőle, mint anno a nagymagyar barátomtól.
Lehet egy iraqi pasi is nagyon jó ember.Attól függetlenül, hogy milyen vallása van.
14:11
Akkor mondd már meg, hogy mi a bajod velük, ha nem volt közöd hozzájuk?
Mit ártottak neked?Nem védem õket, de felfogom, hogy miért ilyenek, mert látom sok ember hogyan él!
Az egyetemen én is láttam, hogy a csajok mennyire dobják magukat rájuk, nem kell bemutatni õket.
Soha ne itélkezz senki felett, amig az igazat meg nem tapasztalod, hogy mi teszi az embereket olyanokká amilyenek.
Képzeld a magyarokat is külföldön elhordják mindenfélének!(Európában)
Te vagy én tehetek arról, ha valaki nem illedelmesen viselkedik?
14:08
Igen rendes lehet egy iraki pasi is, de a kérdezõnek én sem ajánlom,hogy oda kimenjen.A pasi jöjjön hozzà Magyarországra és éljenek ott!Ha valóban szereti,akkor meg is fogja tenni, mivel Irakban az élet most nagyon veszélyes !
A kérdezõ azt sem irta, hogyan ismerkedett meg vele,mert ha csak internetrõl, na akkor az utazásnak semmi értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!